AUTISMECOACH JAAROPLEIDING

Complete coachopleiding voor coaches en professionals die werken met volwassenen met autisme.

Ontdek hoe je een topcoach wordt voor (jong)volwassenen met autisme en hen duurzaam helpt om effectief stress te verminderen en relaties harmonieuzer te laten verlopen. 

 

WORD OOK EEN KRACHTIGE AUTISMECOACH

Onze hoogwaardige coachopleiding is speciaal voor ervaren coaches die een topcoach voor mensen met autisme willen zijn in hun eigen praktijk of organisatie.

Ontdek hoe je binnen je eigen praktijk of organisatie succesvol (jong)volwassenen met autisme coacht om effectief stress te verminderen en relaties harmonieuzer te laten verlopen. 

– Wil je graag specifieke expertise hebben waarmee je volwassenen met autisme het beste helpt om snel resultaten te behalen, zowel op het werk als privé?

– Wil je een bewezen aanpak waarmee je volwassenen met autisme(kenmerken) effectief helpt burnout te voorkomen en (werk)relaties soepeler te laten verlopen?

– Wil je het autismecoachen binnen je organisatie beter op de kaart zetten en/of je eigen coachpraktijk succesvol neerzetten?

Ontdek wat de Autismecoach Jaaropleiding voor jou kan betekenen en of jij in aanmerking komt voor een van de plekken die beschikbaar is.

Ontdek onze krachtige coachmethode voor volwassenen met autisme, waarmee alles voor je gaat veranderen

Deze opleiding geeft jou een stevige basis voor jou als autismecoach en je eigen coachpraktijk. Zo bereik jij vol zelfvertrouwen, plezier en gemak in elk gesprek prachtige resultaten met je klanten met autisme.

 

Wat leer je in de Autismecoach Jaaropleiding?

 

 • Alles wat je nodig hebt om een goede autismecoach te worden en je coaching verkocht te krijgen binnen je organisatie of vanuit je eigen coachpraktijk.

 

 • Volop praktische en bewezen methodieken waarmee jouw klanten daadwerkelijk resultaten bereiken. Onze AutismeCoachOpleiding is door het CEDEO met een 9,9 klanttevredenheid gewaardeerd.

 

 • Een professionele coachstijl waarmee je vol zelfvertrouwen je klanten tegemoet treedt en precies weet hoe je bijdraagt aan de ontwikkeling van je klant.

 

 • Je krijgt inzichten in de vraagstukken van je klanten met autisme en hoe je het beste kunt benaderen, zodat je coachtrajecten altijd toeleiden naar resultaat voor je klant.

 

Is dit herkenbaar voor jou?

Als coach, therapeut, of begeleider vind je het interessant, uitdagend en vervullend om mannen en vrouwen met autisme(kenmerken) te helpen succesvol te zijn in werk en leven. Je wilt graag van betekenis zijn op de beste manier en onder jouw eigen, optimale voorwaarden.

Er zijn heel veel goede mogelijkheden om mensen met autisme te helpen om een burnout te voorkomen en relaties thuis en op het werk beter te laten verlopen. Hierdoor kunnen ze succesvol zijn in gezin, op het werk en in de maatschappij.

 

Wil jij zelfverzekerd coachen? Ook bij lastige situaties?

De Autismecoach Jaaropleiding leert je de complete methode om (jong)volwassenen met autisme optimaal te helpen. Je krijgt bewezen tools en vaardigheden, die je direct met klanten kunt gaan toepassen, zonder dat je zelf alles hoeft te ontdekken en te ontwikkelen. Je hebt zelfs direct een kant en klaar aanbod met online en individuele coachtrajecten en/of trainingen. Dat ga je eerst met mededeelnemers en proefklanten oefenen.

Je leert ook hoe je zelf een succesvolle coachpraktijk op de markt zet met de leukste klanten die ambitieus zijn en zich graag willen ontwikkelen. Want dat was toch je droom? Je leert hoe je goed geprijsde programma’s ontwikkeld en hoe je die kunt verkopen, zodat je gewoon goed kunt verdienen en daarmee veel vervulling ervaart. Zo kun je al snel je investering terug verdienen en zet je een goede basis neer voor jouw autismecoachpraktijk. Ook als je je nog niet een ondernemer voelt. Of je coaching binnen je organisatie vormgeeft. Ook dan gelden dezelfde principes.

IN DE AUTISMECOACH JAAROPLEIDING:

 

> Leer je een complete methode om je klanten met autisme(kenmerken) te helpen burnout te voorkomen en (werk)relaties soepeler te laten verlopen.

> Bespaar je veel tijd en energie met onmisbare, autismespecifieke coachvaardigheden waarmee klanten met jouw hulp wel resultaten bereiken.

> Voeg je kant en klare coachprogramma’s toe aan je aanbod.

> Leer je te ondernemen zodat je kunt doen wat je het liefste doet: mensen met autisme helpen.

> Je groeit toe naar een mooie omzet, afhankelijk van jouw gewenste niveau en inzet.

 

 

Wat eerdere deelnemers zeggen over de Autismecoach Jaaropleiding

De Autismecoach Jaaropleiding is speciaal ontwikkeld voor coaches, therapeuten, begeleiders en andere professionals die te maken hebben met hogerfunctionerende (jong)volwassen klanten met autisme(kenmerken).

 

In deze jaaropleiding vergroot je je expertise op deze 4 onderdelen:

 

KRACHTIG COACHEN BIJ AUTISME

 

In deze module:

 • Leer je de AutismeCoachMethode met autismespecifieke coachvaardigheden, attitude en tools om je coachtrajecten te versnellen en te vergemakkelijken.
 • Maak je je coachvaardigheden eigen die niet mogen ontbreken in je repertoire als topcoach.
 • Beschik je over simpele en doeltreffende strategieën om meer aansluiting te hebben in contact met je klant met autisme.
 • Krijg je volop mogelijkheden om de coaching lichter te maken en er meer resultaat eruit te halen.
 • Leer je je klant op de beste manier te helpen, rekening houdend met zijn/haar autisme.
 • Ontdek je hoe je het jezelf als coach makkelijker maakt om te gaan met alle hectiek en heftige brandjes.

 

EEN IJZERSTERKE METHODE OM BURNOUT TE VOORKOMEN

 

In deze module:

 • Leer je de ins en outs over stress bij autisme en welke mogelijkheden er zijn om meer potentieel bij je klant vrij te maken.
 • Leer je werken met het ijzersterke stappenplan voor meer rust en minder stress bij autisme van Marja Boxhoorn.
 • Beschik je over een professionele toolkit met volop bewezen oefeningen, coachkaartjes, werkbladen, spelvormen en meer.
 • Heb je direct een kant en klaar dienstenaanbod om klanten direct te helpen naar meer rust, waarmee burnout wordt voorkomen.

 

COACHEN NAAR BETERE (WERK)RELATIES

 

In deze module:

 • Leer je hoe je klanten met autisme kunt helpen om de waardevolle collega, partner en vriend te zijn die ze willen zijn.
 • Beschik je over de nodige kennis en achtergronden om te kunnen coachen bij vraagstukken over (werk)relaties & autisme.
 • Heb je een krachtige methode met praktische materialen, werkbladen voor 1-1 coaching en groepstrainingen.
 • Kun je je huidige aanbod verbreden met een waardevol aanbod t.a.v. relaties, waar 99% van de m/v met autisme mee worstelen.

 

ZET JOUW COACHING KRACHTIG IN THE PICTURE

 

In deze module leer je:

 • Wie jouw ideale coachee is, zodat je klanten aantrekt waar jij blij van wordt en die met jouw willen werken.
 • Wat jou uniek maakt, zodat je jezelf professioneel positioneert en onderscheid ten opzichte van anderen.
 • Hoe je een passend aanbod maakt waar jouw ideale klanten zich door aangesproken voelen en zich daarvoor aan willen melden.
 • Hoe je pakkende teksten schrijft zodat mensen tot je aangetrokken worden.
 • Hoe je via verschillende kanalen in gesprek komt met jouw ideale coachees en doorverwijzers.
 • Hoe je succesvol intakegesprekken voert, je aanbod doet en daadwerkelijk een ja krijgt om samen aan de slag te gaan.

 

“Door de AutismeCoachOpleiding heb ik helderder gekregen wie mijn ideale klanten zijn. Dat geeft mij richting. De praktische werkbladen en opdrachten uit de opleiding hebben eraan bijgedragen dat ik beter weet wie ik kan helpen met welk aanbod. Ik weet hoe ik structuur in de gesprekken kan aanbrengen en een gericht aanbod kan doen met betrekking tot stresshantering. Ik voel me blij over de opluchting en blijdschap van mijn klanten en de resultaten die mijn klanten tot nog toe bereikt hebben. En, ik had na 6 maanden de investering van de opleiding er al uit! Het was een goede keus. Ik ben passende pakketjes gaan ontwikkelen. Door de opleiding realiseerde ik me mijn stoeipartij met het vragen van de juiste prijs. Daar zal vast al doende nog wat in veranderen. Ik begin nu bij wat ik prettig vind, wetend dat ik altijd aan kan passen. Mijn grootste doorbraak is dat ik betalende klanten heb die tot nog toe ook nog eens tevreden zijn J. Het voelt nu zo écht!”

Karin Simonis – Wigbels   www.mooilifecoaching.nl

“Ik was net hersteld van mijn burnout en wilde graag meer vanuit mijn hart leven en werken. Zodat ik een betere balans voor mezelf zou krijgen. Met een familielid met autisme wist ik dat dit de doelgroep is waar ik voor wilde gaan. In mijn reguliere baan als coordinator in de thuisbegeleiding kan ik nu mensen met autisme en hun omgeving beter helpen. Wat nog fijner is, ik heb een eigen autismecoachpraktijk opgestart: Autisme in balans. Dat ging stap voor stap en ben er trots op dit te hebben bereikt. Inmiddels heb ik mijn eerste betalende klanten al verder mogen helpen. 

Het materiaal van Marja is heel fijn om mee te werken. Ik hoef niet zelf het wiel uit te vinden, maar kan nu, aan de hand van de coachprogramma’s mijn klanten heel goed helpen naar meer inzicht in autisme, meer rust en betere relaties. Ik heb er ook voor mezelf veel aan gehad. Door de opleiding en het materiaal heb ik nog beter geleerd om voor mezelf grenzen te stellen, meer vanuit rust te zijn en te handelen, beter te plannen, waardoor ik ook in mijn thuissituatie rustiger ben. Wat mijn partner ook heel fijn vindt 😉

Ik heb in deze opleiding weer nieuwe, andere dingen geleerd over autisme. Zoals over vrouwen met autisme en de specifieke prikkelverwerking. Hierdoor kan ik nog beter helpen, want ik help ze graag om niet meer zo te hoeven worstelen in het leven, maar te mogen zijn wie ze zijn: mooie mensen met kwaliteiten. 

Deze opleiding is een zeer complete opleiding om je te specialiseren als autismecoach. Praktisch, veel tips, trucs en ondersteunend materiaal om adequaat te kunnen coachen bij autisme. Daarnaast heb ik veel geleerd van Marja zelf en de andere autismecoaches. Marja is een warme, inspirerende persoonlijkheid. Autisme is zo verweven in haar leven, dat merk je. Ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen en kijk er met veel voldoening op terug. Met dit stevige fundament groei ik zo verder als autismecoach binnen mijn eigen coachpraktijk ‘In Balans’.”

Triny Reesink Autisme in Balans https://www.autisme-balans.nl

WAT KRIJG JE ALS JE MEEDOET AAN DE AUTISMECOACH

OPLEIDING

 

> 10 inspirerende online trainingsdagen, waarin je je vaardigheden als topcoach voor m/v met autisme versterkt. Deze trainingsmomenten zijn online. Je werkt samen met de groep gelijkgestemden met grote stappen aan je eigen ontwikkeling en gaat direct het geleerde toepassen bij jouw oefenclienten.

> 3 super effectieve kant en klare coachtrajecten die je gelijk kunt gaat toepassen.

> Waardevolle online lessen waarin je zelfstandig essentiële kennis en inzichten vergaart waar je direct mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Zo kunnen we de live online momenten effectief benutten om de diepte in te gaan, samen te oefenen en de omslag maken naar jouw praktijk.

> Frequente online mastermindsessies om casuistiek te bespreken, jouw persoonlijke vraagstukken door te nemen en gecoacht worden naar het next level. Je leert niet alleen van je eigen vragen maar ook van de vragen van anderen.

> Deelname aan een besloten online community waarin je al je vragen en casussen kunt bespreken. Enorm waardevol, je hoeft het niet allemaal alleen te doen maar maakt gebruik van de kracht van de groep.

> Mogelijkheid om door te stromen naar Gecertificeerd Autismecoach (na positief afronden van alle opdrachten) waarmee je lid bent van een tof netwerk en klanten doorverwezen kunt krijgen.

 

 

 

INCLUSIEF BONUSSEN:

3 exemplaren van het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’, zodat je je klanten achtergronden en herkenbare voorbeelden mee kunt geven.

blank

De Toolkit Rust Bij Autisme t.w.v. 497 euro welke je direct na je aanmelding al krijgt toegestuurd. Een doos vol professionele coachmaterialen waarmee je gestructureerd je klant helpt naar meer rust en minder stress.

blank

De Toolkit Betere Relaties t.w.v. 497 waarmee je een kant en klaar coachprogramma hebt waarmee je je klanten stap voor stap helpt naar een betere relatie met partner, vriend of collega.

 

 

blank

Dit zeggen coaches die werken met de Toolkit Rust Bij Autisme:

 

“Het werken met de Toolkit Rust Bij Autisme geeft me veel zelfvertrouwen, doordat ik zeker weet dat het gaat lukken om de klant te coachen naar rust, op wat voor manier dan ook. Dat geeft mij veel rust en ruimte, waardoor ik me zekerder voel.”  

“De kaartjes uit de Toolkit Rust Bij Autisme geven heel veel helderheid, je hebt het steeds met de klant over hetzelfde. Het kost me minder tijd om uit te zoeken: waar zit het nu. Ik heb met de materialen van de toolkit eerder de vinger op de zere plek en kom sneller tot de kern.”

“De Toolkit Rust Bij Autisme is veelzijdig te gebruiken, je hoeft niet voor elke klant hetzelfde te doen, maar het is een heldere leidraad, een handvat en vaste structuur om samen aan de slag te gaan naar meer rust. Dat geeft veel gemak.”

DATA VAN DE TRAININGSDAGEN

De jaaropleiding start binnenkort. Gedurende het jaar zijn er trainingsdagen met de groep op de vrijdagen. De mastermindsessies vinden afwisselend plaats op de dinsdag- en donderdagochtend. Na je aanmelding ontvang je alle datums zodat je ze ruim van te voren kunt inplannen.

 

CERTIFICERING

blank

Na het volgen van het hele jaarprogramma kun je in aanmerking komen voor het certificeringtraject van Gecertificeerd Autismecoach. Hiermee kom je in aanmerking voor doorverwijzingen van klanten en kun je jaarlijks jouw certificering verlengen voor deelname aan het netwerk van gecertificeerd autismecoaches. Je kennis blijft up to date en je blijft geïnspireerd met alle nieuwe ontwikkelingen. Een uniek netwerk van ambitieuze, ondernemende coaches met hart voor autisme waar je veel plezier en gemak van hebt.

 

JE INVESTERING

Je investering voor de Autismecoach Jaaropleiding is 7500,00 euro, excl. btw of 12 maandelijkse termijnen van 690 euro, excl. btw. Hiermee heb je toegang tot alles van de opleiding. Je krijgt alle kennis, vaardigheden en tools stap voor stap aangereikt. Dit helpt je om (jong)volwassenen met autisme heel goed te helpen en daar een goedlopende coachpraktijk mee te hebben. Met een aantal coachtrajecten heb je je investering al terugverdiend. Bovendien heb je toegang tot een enorm warme en waardevolle community van gelijkgestemde coaches die net als jij een warm hart hebben voor m/v met autisme.

 

OVER MARJA

De Autismecoach Jaaropleiding is ontwikkeld door Marja Boxhoorn. Samen met een team van ervaren trainers die ook senior autismecoach zijn en ieder hun eigen specifieke kennis en ervaring hebben geven wij samen vorm aan deze opleiding. Zodat je als deelnemers het beste van het beste krijgt om je te ontwikkelen als autismecoach.

Dankzij mijn kind met autisme ben ik altijd op zoek naar manieren, kennis en vaardigheden om beter om te gaan met autisme. Dit heeft veel rust in ons gezin gebracht en mijn passie en verlangen aangewakkerd om ook anderen daarmee te helpen. De afgelopen 15 jaar trainde en coachte ik honderden m/v met autisme. Met deze ervaring ontwikkelde ik een methode voor meer rust en minder stress bij autisme en om (werk)relaties te verbeteren. De laatste jaren geef ik mijn expertise door aan andere professionals die hier zelf ook mee verder gaan.

Ik geloof dat het voor jou ook mogelijk is een succesvolle praktijk neer te zetten, waarin je klanten met autisme heel goed helpt. Als het nu niet lekker loopt ontbreekt het je waarschijnlijk aan de juiste kennis, vaardigheden en tools. Je hebt gewoon nog wat te leren. Ondernemen is een vak apart en coachen van mensen met autisme topsport. Zodra je snapt hoe het werkt, weet wat je te doen staat en dat consequent toepast, gebeuren er mooie dingen. In mijn autismecoachopleiding ontdek je dat.

Wij leggen het je stap voor stap uit, zodat je precies weet wat je kunt doen voor het krijgen van de leukste klanten. En wat je doet om ze daarna ook heel goed te helpen. Deze strategieën heb ik ruim 15 jaar zelf gebruikt en gebruik ze nog steeds. Hiermee heb ik mijn omzet jaarlijks verdubbeld.

 

blank

“Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en als autismecoach aan de slag. Deze AutismeCoachOpleiding heeft mij heel veel handvatten hiervoor gegeven. Omdat ik nog steeds een leuke en drukke baan heb als docent, doe ik het autismecoachen er nu parttime ‘bij’.

De live trainingsdagen voelden voor mij als een feestje. Een gezellige sfeer in een hele fijne omgeving. Doordat ik er een overnachting aan koppelde voelde het als verwendaagjes. Die zal ik flink gaan missen. Het is heel fijn om deel uit te maken van een inspirerende community van superfijne mensen waar je altijd terecht kunt met je vragen.

In de opleiding heb ik veel kennis en vaardigheden op het gebied van coachen van mensen met autisme gekregen. Ik begrijp deze klanten nu beter en weet dat ik ze echt kan helpen. De klanten voelen zich ook begrepen. Ze vinden het materiaal handig en duidelijk.

Het is een heel duidelijk concept. Als je deze autismecoachmethode volgt, kun je starten met coachen en zijn je klanten tevreden.

Tijdens de oefentrajecten van de opleiding ben ik mezelf ook een aantal keren flink tegen gekomen. Deze inzichten hebben mij enorm geholpen en maken dat ik nu veel meer ontspannen coach. Ik voel mij een goede coach en kan het verschil maken in het leven van mensen.

Ik heb er zoveel positieve energie van gekregen dat het de tijd dubbel en dwars waard was! De maatschappij bespaart veel geld door deze werkwijze omdat er minder hulpverlening nodig is en minder ziekteverzuim.

Ik ben erg blij met het naslagwerk en het vele en toegankelijke materiaal van Marja. Echt super! De coachprogramma’s zijn heel goed en er is niet veel vergelijkbaars op de markt. Ik wil vooral benadrukken dat het een unieke opleiding is en dat het inhoudelijk goed in elkaar zit.”

Alette Boogaard

​”In mijn werk als jobcoach werk ik regelmatig met de doelgroep mensen met autisme. Daar wilde ik mij graag verder in specialiseren. Ik kwam de AutismeCoachOpleiding op het spoor. In deze opleiding krijg je veel materialen en kant-en-klare coachpakketten. Dat gaf voor mij de doorslag om deel te nemen.

Nu, een jaar later heb ik de autismecoaching-tak van Concerned op goed op poten gezet en de investering heeft zich al terugverdiend.

Ik voel me zelfverzekerd in de autismecoach-methode, en kan de toegevoegde waarde van coaching veel beter benoemen. De afgelopen tijd ben ik gestart met het aanbieden en geven van workshops en daar geniet ik van.

In eerste instantie leek het ondernemersdeel niet voor mij weggelegd omdat ik in loondienst ben. Maar het bleek juist heel interessant. Bij elke aangereikte module van de opleiding staat duidelijk aangegeven voor wie het is en wat het oplevert, dat kan ik gebruiken in mijn uitingen naar buiten toe. Ik heb nu volop tools in handen om voor de organisatie waarvoor ik werk ook voor deze autisme-tak goede marketing en specifieke acquisitie doen en daar de juiste prijs voor te vragen.

Bernike Tellegen-Hoek, Jobcoach bij Concerned

Achteraf dacht ik: “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

Ik gebruikte het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ al in mijn werk binnen de GGZ. In de 1-1 behandeling en in de groepsbehandelingen. Ondanks dat het prima ging, had ik geen cursus gevolgd om de methode echt goed in de vingers te krijgen. Doordat ik nu de AutismeCoachOpleiding heb gevolgd is dit nu wel het geval en zie ik steeds meer de winst van juist deze methode. Ik zie in de praktijk dat het snel werkt en dat met name de visuele tools van grote waarde zijn. Tijdens de coaching zet ik ook mijn eigen kennis en ervaring vanuit de GGZ in en deze combinatie werkt zeer goed. 

Ik voel mij nu als zelfstandig autismecoach veel vrijer. Het geeft een fijner gevoel nu geld te verdienen omdat mensen zelf voor mijn diensten betalen.  Voor klanten voelt het ook persoonlijker, en er zijn geen lange wachtlijsten of protocollen.  Dat is voor beiden erg prettig.

Het is een goede zeer gevarieerde opleiding waarin je direct al aan de slag gaat met proefklanten. Je leert een methode die goed werkt en gelijk resultaat geeft. Het zakelijke gedeelte komt ruimschoots aan bod. De deelnemers van deze opleiding komen uit alle richtingen, vanuit de hulpverlening of het onderwijs, maar ook zij die persoonlijk te maken hebben met autisme. Dat geeft een gevarieerde groep waar je met en van elkaar enorm veel leert over effectief coachen bij autisme.
 
Karin Cassee

 

HEB JE BELANGSTELLING OM MEE TE DOEN MET DE AUTISMECOACH JAAROPLEIDING? 

 

Er is een beperkte beschikbaarheid voor deze jaaropleiding.

Je kunt je nu opgeven voor dit gesprek.

In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en je coaching krachtig in de markt te zetten.

 

blank

CEDEO erkenning

Onze opleidingen zijn erkent door het CEDEO, een onafhankelijk klanttevredenheidsinstituut. Wij zijn er super trots op dat we deze met een 9,9 klanttevredenheid hebben mogen ontvangen.

blank

WORD OOK EEN KRACHTIGE AUTISMECOACH!

Met deze opleiding leer je precies hoe je coachees met autisme duurzaam helpt naar een makkelijker leven en ze vol zelfvertrouwen afscheid van je nemen nadat je hen écht verder hebt geholpen.

Als coach, therapeut, of begeleider vind je het interessant, uitdagend en vervullend om mannen en vrouwen met autisme(kenmerken) te helpen succesvol te zijn in werk en leven. Je wilt graag van betekenis zijn op de beste manier en onder jouw eigen, optimale voorwaarden. Er zijn heel veel goede mogelijkheden om m/v met autisme te helpen burnout te voorkomen en relaties thuis en op het werk beter te laten verlopen. Hierdoor kunnen ze succesvol zijn in gezin, op het werk en in de maatschappij.

De Autismecoach Jaaropleiding leert je de complete methode dat hiervoor nodig is. Je krijgt bewezen tools en vaardigheden, die je direct met klanten kunt gaan toepassen, zonder dat je zelf alles hoeft te ontdekken en te ontwikkelen. Je hebt zelfs direct een kant en klaar aanbod met online en individuele coachtrajecten en/of trainingen. Je leert ook hoe je je coaching krachtig in de markt zet. Met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk of binnen je organisatie.

Heb je interesse om binnenkort te starten met deze opleiding?

– Vraag een gratis strategiegesprek aan om jouw deelname vrijblijvend te bespreken.

“Vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid als moeder van een kind met autisme, wist ik al aardig wat over autisme. Als ik daarover sprak raakte het me vaak persoonlijk enorm. Nu ik de AutismeCoachOpleiding heb gevolgd heeft dat beter een plek gekregen en merk ik dat het een mooie toegevoegde waarde heeft. Omdat ik zoveel weet, heb ervaren en ontdekt. Dat kan ik nu ook weer aan mijn eigen klanten doorgeven. Live en online. En dat wordt zo gewaardeerd! Mijn klanten zeggen dat ze zich helemaal gehoord voelen, vanuit positieve bekrachtiging en concrete handvatten weer verder kunnen. Daar word ik heel blij van!

Ik ben door de opleiding echt gegroeid in mijn coachvaardigheden, zelfvertrouwen en waar mijn kracht ligt voor klanten met autisme. Hierdoor heb ik nog meer kunnen groeien als coach en mens.

Vanuit mijn tijdelijke woonplaats in Spanje heb ik de opleiding gevolgd. Ik vond het heel bijzonder hoe er wel degelijk een groepsgevoel ontstond, ondanks dat alles online was. Kennelijk kun je ook online uitstekend goede contacten aangaan en hoef je elkaar niet live te zien. Met mijn buddy blijf ik ook in de toekomst frequent afspreken.

Het opzetten van mijn praktijk en zichtbaarheid was wel in een dingetje. In de opleiding hebben we geleerd hoe dat te doen en ik ben het gaan doen. Ik ben heel erg te spreken over de module “zakelijke succes”. Zo heb ik heel veel handvatten gekregen en mijn mindset kunnen vormen. Daar kan ik verder op doorbouwen.

Ik ben ook super trots op mijn website, waarin ik mezelf en mijn mogelijkheden als autismecoach zichtbaar maak. Mijn eigen website heb ik samen met mijn gezin gebouwd, het logo ontwikkeld, en een bedrijfsvisie voor mezelf kunnen vormen.

Het programma-aanbod (Rust bij autisme/Relaties en autisme) is goed in elkaar gezet en uitstekend inzetbaar voor klanten met autisme. Zelfs toepasbaar voor klanten zonder autisme. De trainingsdagen waren zeer waardevol, waarbij er ook hele goede gastsprekers waren. Ook heb ik volop ideeën kunnen krijgen om een werkwijze te vinden om online effectief te kunnen coachen. De jaaropleiding zit erg goed in elkaar met modules, die je gelijk in de praktijk kan inzetten en waarbij je steeds wordt gemotiveerd om gelijk aan de slag te gaan.”

Karin Burgers, Spanje www.carin.coach

 

 

Bijna 7 jaar geleden heb ik de autismecoachopleiding bij Marja gevolgd. Wij waren haar eerste groep. Het heeft mij enorm geholpen de stap naar zelfstandig ondernemer te zetten. Met als resultaat een goed lopende autismepraktijk. Eerst naast mijn werk in loondienst, inmiddels 3 jaar volledig zelfstandig.

Scharp Autismecoaching

Deelgenomen aan de jaaropleiding 2022. Marja is een fijn persoon om mee samen te werken en de opleiding is echt een aanvulling op mijn kennis en ervaring. Mooi materiaal ook.

Silvia Dam

In 2021 heb ik de AutismeCoach jaaropleiding gedaan, het is een zeer duidelijk en leerzame opleiding,we deden het online en de stof werd duidelijk uitgelegd.
Ik heb nu een leuk lopende autisme coachpraktijk en ik heb met coachen echt een nieuwe passie gevonden om andere te kunnen helpen maar meer rust, stress te herkennen, en beter leren omgaan met andere personen.

Annika Lekkerkerker