ONLINE TRAINING: COACHEN NAAR BETERE RELATIES BIJ AUTISME INCLUSIEF ONLINE TOOLKIT

Een praktische coachmethode voor coaches die (jong)volwassene met autisme helpen naar een betere relatie met geliefden, naasten en collega’s.

Ontdek hoe je in 7 stappen (jong)volwassene met autisme helpt naar harmonieuzere persoonlijke en zakelijke relaties.

 

-> Ben jij een coach van (jong)volwassenen met autisme(kenmerken)?

-> Wil jij (jong)volwassenen met autisme nog beter helpen naar betere relaties, zowel privé als op het werk?

-> Wil jij hiervoor een kant en klare methode met een bewezen stappenplan met werkbladen, uitlegbladen en spelvormen?

 

Mijn doel is dat veel meer mensen met autisme een mooier en makkelijker leven krijgen. Ik geloof er stellig in dat dit heel goed mogelijk is. Door gestructureerd en stapsgewijs inzicht te geven in hoe relaties werken en niet werken, wat oorzaken zijn van waarom het niet altijd zo harmonieus verloopt in de omgang en welke manieren er wél zijn om een warme relatie te hebben.

Dat is waar de methode betere relaties jou en je klant bij gaat helpen.

De sociale omgang met anderen is voor vrijwel iedereen met autisme een flinke uitdaging. Er ontstaan veel miscommunicaties, onbegrip, verdriet, eenzaamheid en verbroken relaties. Terwijl er zoveel goede manieren zijn om te helpen weer rust in de relatie te krijgen. Dan moet je als coach wel weten hoe.

In deze online training ontdek je precies hoe en krijg je volop tips en handvatten, inclusief een complete leidraad om dat te gaan doen.

Training Coachen naar Betere Relaties Bij Autisme

Startdatum: direct

Trainingsduur: 1 jaar

Trainingsmanier: zelfstudie

Trainingsmateriaal: online 

Studiebelasting: 1 uur per week

Vooropleiding: minimaal MBO

 

Is deze praktische en resultaatgerichte training met toolkit wat voor jou?

 

Voor wie is deze online training?

Deze training is speciaal voor jou als je coach, psycholoog, ambulant begeleider bent en jongeren en/of volwassenen met autisme(kenmerken) coacht met een hulpvraag over persoonlijke en zakelijke relaties.

 

Wat leer je in de online training ‘Coachen naar betere relaties bij autisme’?

 

->  Een complete coachmethode om (jong)volwassene te coachen naar betere relaties.

->  Volop praktische en bewezen methodieken, stappenplannen en handvatten waarmee jouw klanten resultaten bereiken.

->  Een professionele coachstijl waarmee je vol zelfvertrouwen je klanten tegemoet treedt en precies weet hoe je bijdraagt aan de ontwikkeling van je klant.

->  Je krijgt inzichten in de vraagstukken rondom relaties van mensen met autisme en hoe je die het beste kunt benaderen, zodat je coachtrajecten altijd toeleiden naar resultaat voor je klant.

 

Marja Boxhoorn Autismecoach
blank

  Onze trainingen zijn via het CEDEO met een 9,9 klanttevredenheid gewaardeerd

Dit is wat je gaat leren:

 

> Een complete methode met heel veel coachmateriaal om stap voor stap te coachen naar betere relaties.

> Je leert hoe je (jong)volwassenen met autisme goed kunt helpen om de waardevolle collega, partner en vriend te zijn die ze willen zijn.

> Je ontdekt de nodige kennis en achtergronden om te kunnen coachen bij vraagstukken over (werk)relaties & autisme.

> Je hebt een krachtige, stap voor stap methode met praktische materialen, werkbladen voor 1-1 coaching en groepstrainingen om te coachen naar betere (werk)relaties.

 

Ik weet nu al dat je dit super interessant en waardevol gaat vinden!

Samen kunnen we het leven van mensen met autisme en hun naasten mooier en makkelijker maken!

Hier een greep uit wat je gaat ontdekken:

 

 • Je leert de ins en outs over relaties bij autisme en welke mogelijkheden er zijn om relaties harmonieuzer te laten verlopen.

 • Weet je wat de 7 stappen zijn voor betere persoonlijke en zakelijke relaties bij autisme.

 • Je kent de belangrijkste ins en outs van hoe relaties bij autisme werken of juist niet werken.

 • Je leert werken met het ijzersterke stappenplan voor betere relaties bij autisme van Marja Boxhoorn.

 • Je weet hoe je de diverse materialen van de toolkit betere relaties effectief in kunt zetten zodat je klant meer rust ervaart in de omgang met anderen.

 • Je beschikt over een professionele toolkit met volop bewezen uitlegbladen, werkbladen, spelvormen en meer.

 • Je hebt volop waardevol materiaal om mee te geven ter ondersteuning van het ontwikkelproces zodat je de tijd samen zo effectief mogelijk in kunt zetten en de transfer naar het dagelijks leven extra goed kan begeleiden.

 • Je hebt een kant en klaar dienstenaanbod om klanten direct te helpen naar betere relaties.

blank

Online Leeromgeving

Je krijgt, na je definitieve aanmelding, toegang tot onze online leeromgeving met alle videolessen waarmee je je de methodiek van het coachen naar betere relaties bij autisme zelfstandig eigen maakt.

 

Toolkit Betere Relaties

Je krijgt toegang tot de exclusieve online toolkit vol met handige coachmaterialen om effectief te coachen naar betere relaties.

 

Dit levert het je coachee met autisme op:

 

Mensen met autisme missen vaak op bepaalde punten relevante kennis over relaties en vinden het moeilijk om de kennis op natuurlijke wijze toe te passen in verschillende situaties.

Met het doorlopen van dit coachprogramma BETERE RELATIES krijgt de coachee met autisme inzicht in zijn eigen mindset, gedrag en aandeel binnen relaties. En leert door middel van coaching en training, vaardigheden en mogelijkheden die toepasbaar en praktisch zijn waardoor het leven betekenisvol wordt in contact met anderen.

De coachee met autisme leert beter hoe hij zelf en anderen in elkaar zitten, welke overeenkomsten en verschillen er zijn, waardoor hij beter leert hoe hij zich verhoudt tot anderen, welke behoeften en noden er meespelen en welke elementen een rol kunnen spelen in de relatie.

Er wordt overzicht geboden welke facetten er meespelen in goede relaties. Onderzocht wordt waar eventuele hiaten, uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden zitten, zodat coach en coachee kunnen werken aan de individuele uitdagingen ronden het thema relaties.

Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt: Je kunt jezelf veranderen, anderen niet. De eigen invloedsfeer wordt onderzocht en uitgebouwd.

Na het doorlopen van de 7 stappen naar betere relaties heeft de coachee o.a.:

 

 • Algemene kennis over wat relaties zijn, de verschillende soorten relaties, fases van en contexten in een relatie.
 • Begrijpt waarom relaties precies zo moeilijk zijn als je autisme hebt en dat dit veel stress kan opleveren.
 • Kent de signalen van een goede en slechte relatie.
 • Heeft inzicht in de eigen verschillende relaties die hij heeft en het bijbehorende passende gedrag.
 • Ontdekt welke randvoorwaarden belangrijk zijn om goed te kunnen functioneren in een relatie.
 • Weet welke overeenkomsten en verschillen er zijn tussen hem en de ander met wie hij een relatie heeft en wat dit betekend.
 • Wat hij concreet kan doen en laten om de relatie met een vriend, collega of partner te verbeteren.
 • Hoe hij sociale praatjes aan kan gaan en op gang kan houden.
 • Hoe hij goede gesprekken kan voeren zodat de relatie warm blijft en kan verdiepen.
 • Hoe er meer tweerichtingsverkeer teweeggebracht kan worden.
 • Leert vaardigheden om uitdagingen in de relatie beter te hanteren.
 • Ontdekt hoe hij blijvende aandacht voor een relatie kan houden.

 

Deze coachmethode is geen relatietherapie. Het een pragmatische aanpak waarin mannen en vrouwen inzicht, vaardigheden en handvatten wordt aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan in hun eigen praktijk, waarmee zij hun relatie kunnen verbeteren.

 

Met deze training, inclusief een complete ONLINE toolkit met werkbladen, uitlegbladen en werkvormen, heb jij als coach het goud in handen om mensen met autisme te helpen hun relaties te verbeteren.

WAT JE LEERT IN DEZE ONLNE TRAINING EN IN JE BEZIT KRIJGT DMV DE TOOLKIT BETERE RELATIES IS GOUD VOOR JOU EN JE KLANTEN EN DIENS SYSTEEM

Dit is wat je krijgt als je meedoet met de online training ‘Coachen naar Betere Relaties bij autisme’:

 

 • Een kant en klare coachmethode om stap voor stap (jong)volwassene te coachen naar beter relaties. Inclusief een toolkit vol digitale werkbladen, oefeningen en speelse materialen die je gelijk in je coaching kunt inzetten.
 • Je krijgt diverse videolessen om je het coachprogramma eigen te maken. Dit is een do-it-yourself-training waarmee je zelf aan de slag kan met de 7 stappen naar betere relaties autisme.
 • Je houdt 1 jaar toegang tot de video lessen, je werkmateriaal kun je allemaal downloaden en blijven gebruiken voor je eigen coachgesprekken.

Ik hoef niet zelf het wiel uit te vinden, maar kan nu, aan de hand van de coachprogramma’s mijn klanten heel goed helpen naar betere relaties. Door het concrete en duidelijke materiaal uit de Toolkit Betere Relaties te gebruiken, biedt mij dat houvast om de ander naar een betere relatie te coachen. Ik heb gemerkt dat ik nu meer vanuit rust kan coachen, dat ik als coach meer gefocust ben op wat de coachklant wil bereiken en hierop aansluit.

Triny

“Het materiaal van Marja is heel fijn om mee te werken. Ik hoef niet zelf het wiel uit te vinden, maar kan nu, aan de hand van de coachprogramma’s mijn klanten heel goed helpen.”

Karin

Het werken met de werkbladen van de methode Betere Relaties heeft mij houvast geboden zodat ik een meer logische opbouw en dus samenhang kon bewerkstelligen tijdens de coachingsessies.. Ik heb ervaren dat voorbereiding en achteraf huiswerk meegeven en bespreken houvast biedt aan mij en de klant. Het geeft een duidelijke structuur voor mij en de klant omdat steeds het doel van de sessie duidelijk was. Mijn coachees gaan voorbereid de sessies in en tijdens de sessies kunnen we direct aan de gang met de inhoud. 

Timo

blank

Samen kunnen we het leven van mensen met autisme en hun naasten mooier en makkelijker maken!

Deze online training begeleid ik, Marja zelf. Dankzij mijn kind met autisme ben ik altijd op zoek naar manieren, kennis en vaardigheden om beter om te gaan met autisme. Dit heeft veel rust in ons gezin gebracht en mijn passie en verlangen aangewakkerd om ook anderen daarmee te helpen.

De afgelopen 15 jaar trainde en coachte ik honderden m/v met autisme. Met deze ervaring ontwikkelde ik een methode voor meer rust en minder stress bij autisme, om (werk)relaties harmonieuzer te laten verlopen en een complete coachmethdoe om de omgang met een partner of puber met autisme te verbeteren.

Zo geef ik graag mijn expertise weer door aan andere professionals die hier zelf ook mee verder gaan. Zodat we samen de wereld voor mensen met autisme mooier en makkelijker maken.

 
blank

Ontdek deze praktische coachmethode waar je gelijk mee aan de slag kunt met je klanten die een vraagstuk over relaties hebben

Lijkt het je interessant om mee te doen?

Meld je dan nu aan en start direct met deze waardevolle training.

Zo leg jij beslag op deze unieke methode over het coachen van jong)volwassene met autisme naar een betere relatie.

Are you in? Van harte welkom om mee te doen!

“Ik merk dat de tools die ik heb gekregen mij helpen om de begeleiding op een goede manier te doen. En dat helpt mij om een stuk tevredenheid te ervaren dat het goed is hoe ik het doe. Dat merk ik ook aan de feedback die ik krijg van mijn cliënten. Ik kan betere begeleidingsgesprekken doen. Ik vond het waardevol om deze training te doen.”  

Leo Robbemond

Autismespiegel

“Marja weet altijd alle verschillende kennis over autisme heel mooi te bundelen en het uiteindelijk preciezer en overzichtelijker te maken waardoor het heel bruikbaar wordt. Ik had toch wel heel veel autisme als achtergrond maar elke keer hoor ik toch weer dingen waarvan ik denk: oh ja, wacht even, zo kan ik het ook gebruiken. Of dan zet Marja het net weer even op een andere manier bij elkaar waardoor er bij mij ook weer andere lijntjes worden getrokken of andere kwartjes vallen. Dus het levert mij iedere keer weer heel veel nieuwe inspiratie op, ondanks dat er over autisme al heel veel kennis aanwezig is.”

Karin Simonis

Zelfstandig Autismecoach

Doe je mee?

Meld je dan aan door op onderstaande link te klikken. Direct na je (eerste) betaling ontvang je meer details over je deelname. De normale investering voor deze online training is 1497 euro excl. btw.

Er geldt nu een HELE SPECIALE prijs van 497 euro excl btw of 3 maandelijkse termijnen van 179 euro excl btw.

blank

Samen kunnen we de wereld voor mensen met autisme en hun naasten mooier en makkelijker maken!