Persoonlijke coachtrajecten voor meer floreren thuis en op het werk

Als je autisme hebt kan er veel goed gaan, maar je kunt ook regelmatig vastlopen. Situaties waarvan je niet weet hoe je daar mee om moet gaan. De omgang met collega’s loopt niet lekker en je zoekt naar manieren om dit te verbeteren. Je wilt graag vertellen over je autisme maar weet niet hoe. Je ervaart problemen op het snijvlak van werk en privé of wilt jezelf graag ontwikkelen om jezelf sterk en zeker te voelen in het leven.

 Coachonderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Minder stress ervaren tijdens lunchpauzes, personeelsuitjes en andere informele gesprekken op de werkvloer.
  • Op tijd op het werk komen, ondanks privéproblemen of strubbelingen in woon-werkverkeer.
  • Verbeteren van relaties thuis, op het werk of in de maatschappij.
  • Beter omgaan met overgangen van thuis naar werk, van bureauwerk naar vergaderingen.

Dit traject biedt je de mogelijkheid om je uitdagingen en dilemma’s bij de kop te pakken en te werken aan een volgende stap. Samen met je coach bepaal je een haalbare coachvraag en gaat stap voor stap aan de slag om hiernaar toe te werken. Zo kun je in korte tijd grote stappen zetten, wat zijn weerslag zal hebben op jouw functioneren en welbevinden.

We beginnen met een startgesprek op basis waarvan een voorstel wordt gemaakt. Het omvat in ieder geval coachgesprekken. Het aantal is afhankelijk van de coachvraag. Naast de persoonlijke gesprekken met jouw vaste coach maak je tussentijdse opdrachten en krijg je relevante en verdiepende informatie die je meteen in de praktijk kan brengen. Tussentijds mailcontact, verslaglegging en contact met een directbetrokkene behoort tot de mogelijkheden. De gesprekken kunnen plaatsvinden bij jou op kantoor (hiervoor worden reiskosten berekend) of op de locatie van de desbetreffende coach bij jou in de regio.

Neem contact op voor de mogelijkheden.