Jaarlijkse Certificering AutismeCoach

Wat houdt certificering als AutismeCoach in?

Tijdens de AutismeCoachOpleiding heb je het certificeringstraject succesvol doorlopen. Hiermee mag je jezelf gecertificeerd autismecoach noemen en ben je opgenomen in de lijst met Gecertificeerd AutismeCoaches op de website van Autismecoach. De certificering is 1 jaar geldig. Na een jaar krijg je de gelegenheid om je certificering te verlengen.

N

Deelname aan de online mastermindsessies met Marja, waarin je coaching en feedback krijgt op jouw vraagstukken en leert van de vraagstukken van anderen.

N

Deelname aan de online acceleratiedagen rondom een relevant thema (zoals klanten krijgen, je aanbod verbeteren, een aantrekkelijke website) waarin je middels concrete opdrachten aan de slag gaat.

N

Het recht om jezelf Gecertificeerd AutismeCoach te (blijven) noemen.

N

Gebruik van het mooie Gecertificeerd AutismeCoach logo in al je marketing-uitingen.

N

Je wordt opgenomen in de lijst van Gecertificeerd AutismeCoaches op de AutismeCoach website.

N

Je kunt doorverwijzingen krijgen van potentiële klanten via Autismecoach.

N

Je hebt continue toegang tot de besloten Facebookgroep voor gecertificeerd autismecoaches en deelnemers van de AutismeCoachOpleiding.

N

Vier keer per jaar een online/live Mastermind met als doel om het netwerk van autismecoaches meer vorm te geven en hier gezamenlijk invulling aan te geven. (Bijdrage afhankelijk van het onderwerp van de Mastermind (0 tot 47 euro excl. BTW)

N

Deelname aan de eendaagse workshop Krachtig Coachen bij Autisme tegen sterk gereduceerd tarief. (Bijdrage 77 euro excl. BTW)

N

De gelegenheid om een gastblog te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief met verwijzing naar jouw naam en website, wat jou weer klanten op kan leveren.

N

De mogelijkheid om jouw folders neer te leggen op informatiebeurzen en congressen waar Autismecoach aanwezig is (bijv. het NVA congres). Jouw vrijwillige aanwezigheid hierbij wordt erg op prijs gesteld en kan je veel mooie gesprekken opleveren.

Jouw investering hiervoor is gedurende 1 jaar: 297 euro, excl. BTW. Op deze certificering zijn de algemene voorwaarden van Autismecoach.nl van toepassing. Je vindt ze hier.

 

Het lijkt me heel fijn als jij ook weer meedoet als gecertificeerd autismecoach. Samen kunnen we veel betekenen voor mannen en vrouwen met autisme(kenmerken).

Heb je nog vragen over de certificering, neem dan contact met ons op via info@autismecoach.nl.

Hartelijke groet,

Marja