GRATIS EERSTE STAP UIT HET BOEK MEER RUST EN MINDER STRESS BIJ AUTISME

Wil jij ook de EERSTE STAP voor meer rust en minder stress bij autisme GRATIS ontvangen? Vul hieronder je gegevens in voor gratis tips en inspiratie over effectief coachen bij autisme. Je ontvangt dan als bonus gratis de eerste stap uit het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’.

Krijg een indruk van het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’

In de gratis eerste stap uit het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ krijg je een goede indruk van het boek en beschik je over de volledige tekst van de eerste stap uit de methode Rust Bij Autisme. Deze methode bestaat uit 7 stappen en is volledig uitgewerkt met praktische opdrachten om stress beter te kunnen hanteren als er sprake van autisme is.

Inmiddels heeft het boek zijn weg gevonden naar duizenden mannen en vrouwen met autisme, hun directe omgeving en zetten professionals het graag in bij hun coachings- en begeleidingstrajecten. De 7 stappen naar meer rust en minder stress bij autisme is uitgegroeid tot een praktische methodiek. Met een aanvullende toolkit met handige werkbladen, coachkaarten en diverse spelvormen hebben professionals goud in handen om hun klanten snel en effectief te helpen stress de baas te blijven.

 

Lees hier wat andere lezers over dit boek deelden:

De meeste boeken beschrijven alleen wat autisme is. Maar als je autisme hebt wil je weten: Hoe nu verder? Door het boek kan ik nu meer overprikkeling voorkomen en de gratis cursus erbij kan ik nu veel beter overprikkeling voorkomen bij mezelf!

 

Boeiend boek met goede bruikbare tips en toepassingen, leerzaam en verduidelijkend. Wij hebben er veel aan gehad, en via de site die erbij hoort veel bruikbare oefeningen.

 

Ik heb het boek gelezen en vind het een erg praktisch, handig hulpmiddel voor mij als hulpverlener om stress management in te zetten bij jongeren met autisme.

 

Als professional gelezen, heel compleet en leesbaar. Ik ga het zeker gebruiken om samen met cliënten te gebruiken!

Voor wie is het boek Meer rust en minder stress bij autisme?

Als coach, (ambulant) begeleider, therapeut, (gz-) psycholoog, partner of anderszins betrokkene heb je met dit boek een werkend stappenplan voor stresshantering bij autisme in handen.

9 van de 10 keer is het in begeleidingstrajecten eerst nodig om te werken aan het verminderen van stress zodat ze weer lekker in hun vel zitten. Waardoor ze beter en makkelijker gesprekken kunnen voeren, productiever zijn, hun potentieel kunnen inzetten en ontwikkelen. Dat schept een goede basis om een fijnere partner, ouder, vriend en collega te zijn en de mogelijkheid om te genieten van het leven. Het is waardevol werk als je helpt stress te verminderen en het geeft je veel voldoening om daarbij te kunnen helpen.

Ben je manager, bedrijfsarts of HR-functionaris dan krijg je met dit boek meer helderheid over de uitdagingen en mogelijkheden. Het geeft concrete mogelijkheden om medewerkers met autisme beter te helpen, waardoor ze beter functioneren zowel thuis als op het werk.

 

Delen = fijn!

Je doet mij en je netwerk een groot plezier als je dit deelt. Hoe meer kennis we kunnen delen, hoe meer coaches van mensen met autisme meer effect hebben van hun waardevolle werk, waardoor er meer mensen met autisme succesvol zijn in werk en leven.