MINI TOOLKIT RUST BIJ AUTISME

Online tools voor professionals en partners/ouders/collega’s die (laagdrempelig) coachende gesprekken voeren met volwassenen met autisme.

Ontdek hoe je met deze kaartjes, werkbladen en spelvorm sneller tot de kern komt bij (jong)volwassenen met autisme en hen helpt om effectief stress te verminderen.

Een MINI TOOLKIT t.w.v. 147 euro waarmee je DIRECT RUST kunt creëren bij (jong)volwassenen met autisme voor maar 47 euro.

 

  • Wil jij nu direct op een hele praktische manier rust helpen creëren?

  • Wil je concrete tips hebben voor minder stress die jij door kunt geven?

  • Wil je handige coachmaterialen hebben zodat je ook echt iets kunt doen in je coaching ipv alleen maar praten-praten-praten?

LET OP: DIT IS ALLEEN VOOR SNELLE BESLISSERS!

In deze mini-toolkit ‘Rust bij autisme’ vind je:

√  Het autisme-kenmerken kwartet, speels en herkenbaar!

√  Handige kaartjes met stresssignalen, oorzaken en volop tips voor rust

√  Een aantal werkbladen om je coachee mee in de actie te zetten

√  Een compacte uitleg om alles goed te gebruiken

√  Een video (60 min) over autismecoaching volgens de methode van mijn boek

 

*** DIT IS EEN DIGITAAL PRODUCT EN WORD JE

NA AANKOOP ONLINE BESCHIKBAAR GESTELD ***

 

-> Nu eenmalig 47 euro

-> Direct toegang tot deze digitale toolkit

-> Handige kaartjes met stress-signalen, oorzaken en volop tips

-> Zelf uitprinten en gebruiken maar

-> Werkbladen en kaartjes om snel te coachen naar minder stress

-> Uitleg om alles effectief in te zetten voor meer rust

-> Je kunt een jaar bij de online materialen

 

blank

“Het werken met de Toolkit Rust Bij Autisme geeft me veel zelfvertrouwen, doordat ik zeker weet dat het gaat lukken om de klant te coachen naar rust, op wat voor manier dan ook. Dat geeft mij veel rust en ruimte, waardoor ik me zekerder voel.”  

“De Toolkit Rust Bij Autisme is veelzijdig te gebruiken, je hoeft niet voor elke klant hetzelfde te doen, maar het is een heldere leidraad, een handvat en vaste structuur om samen aan de slag te gaan naar meer rust. Dat geeft veel gemak.”

In 2015 schreef ik het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’. Een praktisch stappenplan voor volwassenen met autisme. Sinds het uitkomen daarvan heeft het zijn weg gevonden naar mensen met autisme zelf als zelfhulpboek, voor coaches en therapeuten als leidraad om te coachen naar rust, en voor partners, ouders en collega’s om meer begrip te krijgen over stress bij autisme.

Meer rust en minder stress bij autisme

Na verloop van tijd ontwikkelde ik steeds meer kaartjes, werkbladen en spelvormen om mijn eigen klanten beter te kunnen helpen. Want praten-praten-praten was vaak het ene oor in en het andere oor uit. Terwijl er met deze kaartjes, werkbladen en spelvormen er wel inzicht, bewustwording en gedragsverandering plaatsvond.

Dat is waar we de professionals in onze opleidingen en trainingen nu in trainen. En ze halen de beste resultaten in hun coaching van mensen met autisme ooit. Dat kun jij ook gaan doen, met deze mini-toolkit Rust bij autisme.

“De kaartjes uit de Toolkit Rust Bij Autisme geven heel veel helderheid, je hebt het steeds met de klant over hetzelfde.

Het kost me minder tijd om uit te zoeken: waar zit het nu.

Ik heb met de materialen van de toolkit eerder de vinger op de zere plek en kom sneller tot de kern.”

blank
blank