ONZE MISSIE:

EEN MOOIER EN MAKKELIJKER LEVEN MET AUTISME

Autismecoach is een snelgroeiend opleidingsinstituut voor coaches en professionals die werken met jongeren en volwassenen met autisme en een normale tot hogere begaafdheid.

Wij leren coaches en professionals hoe zij met de juiste kennis, vaardigheden en tools hoogwaardige coaching kunnen geven. Zodat mensen met autisme een mooier en makkelijker leven krijgen.

Managers en andere professionals met een werkgerelateerde vragen kunnen trainingen, coachtrajecten en advies inzetten voor beter functioneren op de werkvloer met autisme.

Jongeren en volwassenen met autisme worden gecoacht door ons top team van gecertificeerde autismecoaches naar meer rust en betere relaties.

 

Marja Boxhoorn Autismecoach

Wie is Marja Boxhoorn

Autismecoach is het bedrijf van Marja Boxhoorn en haar team. Opgericht omdat zij zelf een gezin heeft waarin autisme regelmatig de hoofdrol pakt. En verder uitgewerkt omdat ze merkte dat er geweldige methodes zijn om de regie weer terug te krijgen, zodat iedereen weer meer rust en ruimte ervaart. Met onze trainingen en opleidingen richten wij ons op coaches en professionals die zich willen specialiseren in het coachen bij autisme. 

Lees verder…