Naam: Adrienne Dekker

Plaats: Delft en omstreken

Bedrijf: Dekker Coaching, Counseling en GGZ Verpleegkundige Zorg

Website: www.dekkercoaching.com

Telefoon: 06-40773333

Email: info@dekkercoaching.com

veel geleerd

Als breed opgeleid, ervaren psychosociaal therapeut en specialist in het coachen van (hoog functionerende) volwassenen met autisme help ik je graag bij het verbeteren van de kwaliteit van leven. Ook coach ik mensen met autisme die in relaties tegen allerlei problemen aanlopen. Dat kan zowel in het privéleven zijn als op de werkvloer. 

Gaan we samen aan de slag, dan sta jij als persoon centraal en help ik je graag om je kwaliteiten te versterken, zodat je jezelf steeds krachtiger voelt en meer grip ervaart in het dagelijks leven. Dat geeft rust en loont zowel op het werk als thuis. 

Binnen de autisme coaching richten we ons op de vraag wat autisme voor je betekent in bijvoorbeeld relaties, werksituatie of studie. We doen dat via een praktische manier van werken. Verstoorde communicatie, stress of uitputting zijn vaak voorkomende klachten. Samen ontdekken we hoe je een betere balans vindt tussen verschillende aspecten van je leven zodat je meer rust en plezier ervaart. 

Ook hebben we aandacht voor de steeds wisselende omgeving waarin je functioneert. Mijn ruime ervaring als relatie counselor en mediator biedt een solide basis om ook de relationele aspecten van een situatie in de coaching te betrekken. Want ook een werkgever, collega’s, partner en gezin spelen een belangrijke rol in het goed kunnen functioneren.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stel je vraag dan gerust. We maken dan een afspraak voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.