Naam: Annet Kruijsse

Plaats: Beilen (Drenthe)

Bedrijf: Annet Kruijsse Autismecoach

Website: www.annetkruijsseautismecoach.nl 

Telefoon: 06-23186729 

Email: annetkruijsse@hetnet.nl 

 

Annet Kruijsse autismecoach

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ik ben zelf ervaringsdeskundige. Tien jaar geleden kreeg ik zelf de diagnose autisme. In 2021 deed ik de AutismeCoachOpleiding bij Marja Boxhoorn.

Ik zie autisme niet zozeer als stoornis, maar als kwaliteit. Veel mensen met autisme hebben zich tot in het oneindige aangepast aan de norm/standaard en zijn zichzelf hierbij volledig kwijtgeraakt. Hierdoor hebben mensen met autisme vaak problemen met overbelasting, overprikkeling, burn-out, bore-out en stress. Ik ben er van overtuigd dat mensen met autisme absoluut een waardevol leven kunnen leiden, ik geef hen graag inzicht in hun eigen autisme kenmerken, maak graag samen met hen een persoonlijk stappenplan voor méér rust óf bijvoorbeeld betere relaties, waarbij de eigen grenzen en mogelijkheden zoveel mogelijk worden gerespecteerd. Mijn ervaring is dat er zóveel meer kan dan het ‘plakkertje’ autisme op te plakken. Het is meestal geen reden om dingen niet te doen, maar wel om dingen anders te doen.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

Sinds 2021 werk ik als zelfstandig Autismecoach.

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik ben ervaringsdeskundige, ik heb zelf sinds 10 jaar de diagnose, en ik heb veel ervaring met autisme/adhd/hsp. Doordat ik meer dan 32 jaar in een openbare apotheek heb gewerkt als assistente weet ik veel van gezondheidszorg, medicatie en lichamelijke/ psychische aandoeningen. Ik weet veel van combinatie autisme en gezondheidsproblematiek.

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Volwassenen (met kenmerken van) autisme (met/zonder diagnose) die graag meer inzicht willen in hun eigen mogelijkheden waardoor ze steviger in hun schoenen komen te staan. Op werk, in relaties, in gezin of in persoonlijke contacten. Dit kan met inzicht in eigen autismekenmerken, in het stappenplan traject Méér rust en minder stress en in het stappenplan Betere relaties van Marja Boxhoorn, maar ook in losse gesprekken en ondersteuning voor langere periodes. In gratis kennismakingsgesprek kunnen we bekijken of we samen hiermee aan de slag kunnen.