Naam: A.J. (Hans) van Ooijen

Plaats: Delft / Rotterdam

Bedrijf: Van Ooijen Coaching en Mediation

Website:  www.vanooijencoaching.com 

Telefoon: 06-30304317

Email: hans@vanooijencoaching.com

Hans van Ooijen autismecoach

Met ruim dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven in finance en management heb ik intussen heel wat dynamieken meegemaakt. Stress, vastlopen en conflicten fascineren mij. Ik geloof dat ieder de mogelijkheid heeft om vanuit eigen kracht en vaardigheden beter te kunnen functioneren. En beter om kan leren gaan met obstakels en belemmeringen. Ook als er sprake van autisme of andere neurodiversiteit is.

Ik heb mij vanuit mijn hart verder gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (vermoeden van) autisme, die problemen ervaren in relaties, werk of studie. Als gecertificeerd autismecoach zet ik mij graag in om mensen te begeleiden zodat zij meer rust en minder stress en belasting ervaren, hun kwaliteiten beter kunnen inzetten en beter relaties kunnen aangaan en onderhouden. 

Een praktische aanpak en werken aan de hand van inzichten, motivatie en vanuit eigen kracht staan voor mij centraal als we samen aan de slag gaan. Als coach vertel ik niet wat je moet doen of laten, maar wil ik je helpen om problemen effectiever aan te pakken, talenten te ontwikkelen en kansen beter te benutten. Zodat je thuis en op je werk beter functioneert. Als mediator begeleid ik het proces voor twee partijen die in een conflictsituatie zitten op weg naar een constructieve en voor beide partijen duurzame oplossing. Juist als er sprake is van autisme vraagt dit extra specialisme, daar sta ik graag in bij. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stel je vraag dan gerust. We maken graag een afspraak voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.