Naam: Jelmer Dijkhuizen

Plaats: Amersfoort

Bedrijf: Legacy Consultancy (Autismecoach Jelmer)

Website: www.autismecoach-jelmer.nl

Telefoon: 06-42587600

Email: autismecoach@legacyconsultancy.nl

 

Jelmer Duikhuizen Autismecoach

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ruim 5 jaar als WMO coach/begeleider met als specialisme het begeleiden van mensen met (kenmerken van) autisme. Maar ook al ruim een kwart eeuw als vader van een kind met een prachtig autistisch brein!

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten.

 

Ik werk als coach sinds:

Sinds 2019 als WMO coach/begeleider voor mensen met ASS. Daarvoor ruim 20 jaar gewerkt als o.m. coach voor Bedrijfseigenaren, DGA’s en teams.

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik heb een goed inzicht in mensen en tevens een ruime ervaring met teams en bedrijfsprocessen. Deze twee kan ik samenbrengen in mijn autismecoach praktijk.
Wanneer een team niet lekker loopt (mede) door iemand met ASS, kan ik zowel het team en de persoon met ASS helpen onderlinge afstemming te vinden waardoor zowel het team alsook de persoon met ASS beter gaat functioneren!
Maar ook 1-op-1 coaching (al dan niet op verzoek van het bedrijf waar de cliënt werkt) doe ik graag!

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Ik werk het liefst met hoger opgeleide medewerkers met (een vermoeden van) autisme die uitdagingen ondervinden op de werkvloer. Die door stress en onzekerheid door ASS niet de juiste balans kunnen vinden. Medewerkers die dreigen uit te vallen, terwijl ze veel kwaliteiten en talenten hebben, die helaas (nog) niet tot hun recht komen. Kortom; mannen en vrouwen die graag grip willen krijgen op hun leven en/of baan!