Executive coaching door Marja Boxhoorn

Hoogwaardige persoonlijke coaching voor CEO’s, ondernemers en managers met (kenmerken van) autisme.

Ontdek hoe je vanuit innerlijke kracht optimaal functioneert in werk en leven, waarbij de obstakels vanuit het autisme geen issue meer hoeven te zijn.

Exclusief coachtraject

Executive coaching voor CEO’s, managers of ondernemers met autisme is een exclusief coachtraject waarbij je mijn hoogwaardige coaching krijgt. Ik ga niet je hand vasthouden. Ik ga je niet helpen om anderen of omstandigheden verantwoordelijk te maken voor jouw uitdagingen.

Deze vorm van coaching is wel geschikt voor je als je 100% commitment hebt om optimaal te functioneren, je innerlijke kracht te (her)vinden zodat jij de beste versie van jezelf bent in alle facetten van je werk en leven die voor jou belangrijk zijn.

Ik zal je coachen om o.a.:

  • Eindelijk te begrijpen wat nou dat autisme stukje is.
  • Daadwerkelijk rust in je hoofd te krijgen.
  • Je communicatieskills naar het hoogste niveau te brengen.
  • De belangrijke mensen in je omgeving vanuit warmte te benaderen.
  • Skyhigh te gaan binnen je bedrijf zonder in te leveren op gezondheid, me-time en tijd voor je geliefden.
Marja Boxhoorn executive coaching

Private executive coaching

Je voelt diep van binnen dat er voor jou nog zoveel meer mogelijk is. Ook al is iedereen onder de indruk van je plek, verantwoordelijkheden en de bijkomende privileges.

Als jouw persoonlijke executive coach ontdek ik met jou je grootste knelpunten en help je om grote doorbraken te bereiken in je innerlijke rust. Omdat je dan vol vertrouwen aankunt wat er op je bordje ligt. Of weet wat er vanaf mag.

Jaarlijks heb ik een heel beperkt aantal plekken gereserveerd voor deze private coaching. Dit is alleen beschikbaar voor CEO’s, managers en ondernemers die de waarde van deze coaching helemaal voelen en daar de financiële mogelijkheden voor hebben.

We gaan gedurende een half jaar samenwerken. Bij aanvang stellen we heldere doelen en een plan van aanpak op. We gaan voor het resultaat en zetten in wat nodig is om dat te bereiken. Daar gaan we samen mee aan de slag. Zodat jij weer je mooiste leven kunt gaan leven.

Klik hier voor meer informatie over dit traject.