Naam: Marjolein van Mierlo

Plaats: Amsterdam en omstreken

Bedrijf: Vaaia Consultancy

Website: https://vaaiaconsultancy.nl/

Telefoon: 06-53324275

Email: info@vaaiaconsultancy.nl

Marjolein van Mierlo autismecoach

Als ervaren coach begeleid ik unieke talenten. Iedereen is anders en daar pas ik het traject op aan. In mijn praktijk begeleid ik dagelijks hoger functionerende mensen met autisme, hoogbegaafdheid of AD(H)D. Het is mijn missie dat zij succesvol kunnen zijn op de werkvloer, wat zich weer positief door vertaald naar het gezin, organisatie en maatschappij. Want het kan allemaal een stuk makkelijker én leuker, als je maar de juiste tools en ondersteuning hebt. 

Want je wilt vast graag stappen maken in werk en leven. Zodra we samen gaan werken denken we niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Minder gedoe en minder energielekken. Rust in je hoofd. Doen waar jij goed in bent, groeien in je werk. Een loopbaan die vóór jou werkt. 

Zelf heb ik zo’n 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling & loopbaanbegeleiding. Van intercedente tot managing director binnen grote organisaties. Sinds een aantal jaren werk ik als zelfstandig coach met betrekking tot werkgerelateerde vraagstukken. Daarnaast geef ik regelmatig executive coaching voor mensen in de top van organisaties, waar ik als spiegel en klankbord fungeer op hoog level.

Ik gun iedereen zijn of haar unieke eigen loopbaan. Het draait allemaal om jezelf beter te leren kennen en gebruik te maken van je sterke kanten. Niet alleen inpassen en aanpassen, maar door gebruik te maken van eigen inzichten, vaardigheden en tools. Of dat nu om communicatie, omgaan met collega’s, grenzen aangeven gaat.

Zo kun je meer floreren en impact maken binnen je eigen werkgebied. Want hoewel we ons allemaal wel eens aanpassen, moet dit niet ten koste gaan van jezelf. Daarom is het essentieel dat je weet hoe je de rust kunt bewaren door slim gebruik te maken van jouw energiemanagement. En door gebruik te maken van je eigen unieke talenten.  

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stel je vraag dan gerust. We maken graag een afspraak voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken