Naam: Martine Scharp

Plaats: Pijnacker

Bedrijf: Scharp Autismecoaching

Website: www.scharpautismecoaching.nl

Telefoon: 06-41178820

Email: info@scharpautismecoaching.nl

 

 

Martine Scharp autismecoach

 


Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ik heb jarenlange ervaring als jobcoach, waarbij ik mannen en vrouwen met autisme op het werk ondersteuning bied om zo optimaal mogelijk te functioneren. Autisme houdt niet op na werktijd en daarom heb ik in mijn begeleiding waar nodig ook altijd de privé situatie meegenomen. Met een zoon met PDDNOS weet ik ook vanuit de thuissituatie hoe belangrijk het is om de dagelijkse stress hanteerbaar te houden. Door middel van structuur en duidelijkheid voldoende rust te creëren.

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – Ik sta open voor nieuwe klanten

Ik werk als coach sinds:

Ik werk sinds 2005 als jobcoach voor mensen met Autisme. In 2017 ben ik gestart met Scharp Autismecoaching.

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik ben vriendelijk en betrokken. Van veel mensen krijg ik terug dat ik een scherpe blik heb, snel tot de kern van het probleem kan komen en duidelijke coachingsvragen stel.

Ik heb door mijn werk als jobcoach veel ervaring met autisme op het werk: vertel ik het mijn collega’s wel of niet, hoe hou ik mijn werk overzichtelijk, hoe krijg ik duidelijkheid, hoe ga ik om met collega’s, enz.

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Ik werk het liefst met hoger opgeleide mensen met (een vermoeden van) autisme, die momenteel onvoldoende grip hebben op hun werk- en/of privésituatie. Die veel stress ervaren en willen leren hoe ze meer rust, energie en plezier in hun leven kunnen brengen.