Naam: Miranda Schoot

Plaats: Leeuwarden

Bedrijf: Schoot Kracht! Autismecoaching

Website: https://schootkrachtautismecoaching.com

Telefoon: 06-15177746

Email: info@schootkrachtautismecoaching.com

 

Miranda Schoot autismecoach

Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Ik ben in 2018 gestart met mijn autismecoachpraktijk. Mijn dochter en ikzelf hebben autisme. Door mijn eigen ervaring (positief en negatief) in de thuis-/werksituatie ben ik mij gaan specialiseren in het coachen van jongeren en volwassenen met autisme. Ik weet waar ik over praat. In 2019 heb ik mijn expertise uitgebreid als teken je gesprek-coach.

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten

Ik werk als coach sinds:

2018

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik werk met de methodes rust bij autisme, teken je gesprek en geef me de 5. Verder ben ik rustig, open, eerlijk, positief, nieuwsgierig, zorgvuldig, analytisch en inlevend.

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Jongeren en Volwassenen met autisme die heel veel stress ervaren (overprikkeling, geen overzicht meer, over de grenzen heengaan, geen hulp durven te vragen) in de werk en/of thuissituatie en verlangen naar meer rust, energie en balans in hun leven zodat ze weer kunnen genieten van hun partner, gezin en/of werk kunnen bij Schoot Kracht! Autismecoaching terecht.

Ook kunnen mensen die te maken hebben met autisme, zoals (zorg) professionals, partners, ouders, familie, werkgevers, collega’s of leraren bij Schoot Kracht! Autismecoaching terecht. Zodat ze meer inzicht en bewustwording krijgen en ervaren hoe het is om autisme te hebben.