Naam: Sylvia van Casteren-van Winden

Plaats: Oss, werkgebied Noord-Brabant en Gelderland

Bedrijf: Unica Autismecoaching

Website: www.unica-autismecoaching.nl

Telefoon: 06-41503727

Email: sylvia@unica-autismecoaching.nl

 

Sylvia van Casteren autismecoach

 


Mijn ervaring/expertise als autismecoach is:

Doordat mijn man in het autistisch spectrum zit, maak ik autisme van dichtbij mee. Ik weet wat het is en hoe het voelt als de een anders denkt dan de ander in een relatie. In levende lijve heb ik ervaren hoeveel impact de komst van kinderen in het gezin kan hebben. Ik ben goed in het maken van een vertaalslag tussen mensen met en zonder autisme. Mijn theoretische kennis als gecertificeerd AutismeCoach, mijn praktische kennis als ‘partner van’ en opgedaan in het werken met mijn klanten, zorgen voor mooie resultaten.

 

Beschikbaarheid voor klanten:

Ja – ik sta open voor nieuwe opdrachten

 

Ik werk als coach sinds:

2017

 

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

In mijn coaching leg ik zoveel mogelijk de verbinding tussen mijn klant en zijn partner. Hiervoor heb ik ook contact met de partner, om optimaal resultaat te behalen voor de klant, de relatie en het gezin. De leidraad is de methode ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ die ik pragmatisch aanvul met andere tools. Zo speel ik optimaal in op jouw situatie en wat jij nodig hebt. Mijn klanten omschrijven mij als:

  • Zorgvuldig
  • Direct
  • Praktisch
  • Probleemoplossend
  • Gedreven
  • Veilig

 

De klanten waar ik het allerliefst mee werk:

Mannen met (vermoedelijk) autisme die door de komst van hun kind(eren) overbelast raken door teveel stress en te weinig rust door de drukte van het gezin. Dit heeft vaak grote impact op de vader zelf, de sfeer in het gezin en de relatie met de partner.

Ik leer jou beter omgaan met je autisme, het vaderschap en mogelijkheden om de relatie met je partner te verbeteren. Zo kun je meer de vader zijn die je wilt zijn, meer rust en saamhorigheid voelen thuis en meer harmonie en liefde ervaren met je partner.