EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER JOUW AUTISME COACH AMBITIES

 

Heb je ervaring met het coachen van mensen met autisme en wil jij…

 

  • Van grote betekenis zijn door volwassenen met autisme te helpen naar een mooier en makkelijker leven?

 

  • Wil jij je ervaringen en talenten vol benutten en als zelfstandig of intern autismecoach meer impact hebben op deze specifieke doelgroep?

 

  • Wil je autisme met je eigen coachpraktijk of binnen je organisatie beter op de kaart zetten, zodat er veel mensen met autisme door jou echt goed geholpen kunnen worden?

 

Laten we dan met elkaar in gesprek gaan!

 

Bespreek samen met ons hoe jij je autismecoachskills naar een compleet nieuw level kunt brengen.

Met onze krachtige coachmethodiek speciaal voor volwassenen met autisme.

Of je nu een eigen coachpraktijk wilt starten, wilt doorgroeien als autisme-expert of autisme binnen jouw organisatie beter op de kaart wilt zetten.

We delen graag onze ideeën met je over de mogelijkheden die we voor je zien in jouw specifieke situatie.​​

 

Dit gesprek is exclusief beschikbaar voor coaches en professionals die…

 

  • Voelen dat er een compleet nieuw level mogelijk is voor hen als coach van volwassenen met autisme.

 

  • Zich verder willen specialiseren als coach voor jongeren en volwassenen met autisme.

 

  • Als zelfstandig autismecoach of binnen hun organisatie autisme beter op de kaart willen zetten.

 

In dit gesprek bekijken we samen of en hoe we jou verder kunnen helpen en kun je al je vragen kwijt.

Plan hieronder je gesprek in. We stellen een aantal vragen om je alvast beter te leren kennen, zodat we onze tijd samen zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Al meer dan 17 jaar leert Marja coaches en professionals te coachen naar meer rust en minder stress bij autisme. Marja is schrijfster van het bestsellerboek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’. Haar unieke visie en methode is anders en ontstaan door haar eigen ervaringen binnen haar gezin en autismecoachpraktijk. Autismecoaching is aan vernieuwing toe en is wezenlijk anders dan het coachen van mensen zonder autisme.

 

Vraag vandaag nog een gratis gesprek aan en praat verder over jouw groeikansen

Vul hieronder jouw gegevens in.

blank

Wat klanten zeggen:

“Deze opleiding is een zeer complete opleiding om je te specialiseren als autismecoach. Praktisch, veel tips, trucs en ondersteunend materiaal om adequaat te kunnen coachen bij autisme. Daarnaast heb ik veel geleerd van Marja zelf en de andere autismecoaches. Marja is een warme, inspirerende persoonlijkheid. Autisme is zo verweven in haar leven, dat merk je. Ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen en kijk er met veel voldoening op terug. Met dit stevige fundament groei ik zo verder als autismecoach binnen mijn eigen coachpraktijk ‘In Balans’.”

Triny Reesink

“Door de AutismeCoachOpleiding heb ik helderder gekregen wie mijn ideale klanten zijn. Dat geeft mij richting. De praktische werkbladen en opdrachten uit de opleiding hebben eraan bijgedragen dat ik beter weet wie ik kan helpen met welk aanbod. Ik weet hoe ik structuur in de gesprekken kan aanbrengen en een gericht aanbod kan doen. Ik voel me blij over de opluchting en blijdschap van mijn klanten en de resultaten die mijn klanten tot nog toe bereikt hebben. En, ik had na 6 maanden de investering van de opleiding er al uit!

Karin Simonis – Wigbels

“Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en als autismecoach aan de slag. Deze AutismeCoachOpleiding heeft mij heel veel handvatten hiervoor gegeven. Omdat ik nog steeds een leuke en drukke baan heb als docent, doe ik het autismecoachen er nu parttime ‘bij’. Het is een heel duidelijk concept. Als je deze autismecoachmethode volgt, kun je starten met coachen en zijn je klanten tevreden. Ik voel mij een goede coach en kan het verschil maken in het leven van mensen. Ik heb er zoveel positieve energie van gekregen dat het de tijd dubbel en dwars waard was! De maatschappij bespaart veel geld door deze werkwijze omdat er minder hulpverlening nodig is en minder ziekteverzuim. Ik ben erg blij met het naslagwerk en het vele en toegankelijke materiaal van Marja. Echt super! De coachprogramma’s zijn heel goed en er is niet veel vergelijkbaars op de markt. Ik wil vooral benadrukken dat het een unieke opleiding is en dat het inhoudelijk goed in elkaar zit.”

Alette Boogaard