EEN SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK

Online training voor professionals die een eigen praktijk hebben of willen starten als zelfstandig autismecoach.

Ontdek hoe je met een concreet stappenplan start en doorgroeit met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk zodat je je eigen klanten met autisme heel goed helpt en daar zelf een goed inkomen mee bereikt.

​Herken je dit?

Je bent super gepassioneerd over je vak als coach voor mensen met autisme en wilt dit dolgraag onder je eigen vlag en voorwaarden doen. Kortom, je eigen coachpraktijk. Misschien ben je al begonnen of sta je op het punt om te beginnen. Nu mogen er klanten komen en je doet je best vol enthousiasme erover te vertellen aan iedereen die het wil horen. Maar het blijft stil, te stil. Langzamerhand begin je je zorgen te maken.

Twijfels slaan toe. Doe je er wel goed aan? Kun je het wel? Zullen er wel betalende klanten komen? Gaat het me wel lukken? Moet ik maar eerst voor heel weinig geld gaan coachen? Je probeert dit eens en dat eens. Je kijkt hoe anderen het doen en googled eens wat. Echt verder helpt het je niet, anders dan dat je hoofd er vol van raakt en je allerlei dingen probeert zonder echt een plan te hebben.

Het commerciële stukje aan het hebben van een eigen praktijk vind je nog best een lastige. Of ronduit vervelend. Zichtbaarheid wordt het genoemd. Jezelf promoten. Je probeert eens wat op facebook te zetten. Gelukkig krijg je hartjes van je familie en vrienden. Maar nu nog klanten. Je merkt dat je allerlei stemmetjes in je hoofd hebt om maar niet te posten en bent blij met elke afleiding om bezig te zijn met anderen dingen. Je weet gewoon nog niet hoe jij het kunt doen op een manier die bij jou past.

 

Het kan ook anders

Elke dag weet je waar je mee aan de slag kunt om mensen met autisme en hun naasten te laten weten dat jij er voor hen bent. Omdat jij hen goed kunt helpen naar een mooier en makkelijker leven. Je merkt dat je goed gevonden wordt en allerlei koopsignalen krijgt. Je weet precies met hoeveel mensen je in gesprek moet komen om jouw gewenste omzet te bereiken. Dat geeft rust.

Want je hebt een blueprint die werkt. Waarbinnen jij je eigenheid helemaal kunt toevoegen. Zodat je jezelf goed kunt onderscheiden ten opzichte van andere hulpverleners. Jouw klanten waarderen dat. Ze hebben het gevoel dat ze je al kennen in het eerste contact moment. Daardoor heb je snel een goede sfeer en kunnen klanten snel beslissen of ze met je verder willen.

Het aanbod wat je hebt liggen valt in de smaak en je weet wat je kunt aanbieden voor wie. Niet hopen en afwachten dat iemand elke keer weer opnieuw een afspraak inplant, maar een duidelijk traject waar je een goede prijs voor krijgt.

Je voelt het helemaal. Het klopt. Je hebt je basis goed staan en weet ook hoe je komende jaren verdere stappen kunt zetten. Zodat jij die succesvolle autismecoachpraktijk hebt waar je je klanten helpt naar een mooier en makkelijker leven met autisme.

 Online Trainining Een Succevolle Autismecoachpraktijk

Startdatum: meteen

Trainingsduur: 1 jaar

Trainingsmanier: zelfstudie, 3 dagdelen online training, Q&A, community

Tijdsinvestering: 2-3 uur per week

Vooropleiding: minimaal MBO

Investering: 1750 1497 euro of 4 maandelijkse termijnen van 390 euro of 12 termijnen van 140 euro. Alle prijzen zijn excl. btw

 

Juist nu zijn er volop kansen voor een succesvolle autismecoachpraktijk!

Er is een grote behoefte aan goede autismecoaches die op de beste manier hun klanten helpen naar meer rust, betere relaties en daarmee een fijner leven. Voor zichzelf en voor hun nabije omgeving.

Het geeft super veel voldoening als je hen kunt helpen om weer meer rust en vertrouwen te ervaren. Helemaal als je dit kunt doen op je eigen voorwaarden.

 

Dat kun jij gaan doen, met je eigen autismecoachpraktijk.

 • Ben je al een poosje bezig of wil je starten met je eigen coachpraktijk?
 • Wil je niet een beetje aanmodderen maar met een duidelijk plan aan de slag?
 • Vind je het spannend om zichtbaar te zijn en kom je er zelf niet echt in verder?
 • Voel je je onzeker over het ondernemersstuk van je eigen praktijk?
 • Kun je wel wat hulp gebruiken om meer klanten te krijgen zodat je een mooi inkomen bereikt?

 

Dan is deze online training Succesvolle autismecoachpraktijk echt iets voor jou!

blank

Marja heeft 18 jaar ervaring als ondernemer en helpt je graag om ook een succesvolle start te maken met je eigen autismecoachpraktijk. Afgelopen jaren hielp ze meer dan 100 autismecoaches om hun praktijk te starten of door te groeien. Normaal deed Marja dit alleen in de AutismeCoach Jaaropleiding. Nu is deze speciale kans beschikbaar om middels een losse online training te profiteren van de beschikbare kennis en ervaring.

Want zo kunnen er nog meer mensen met autisme snel en goed geholpen worden. En maken we samen het leven van mensen met autisme en hun naasten mooier en makkelijker.

HOE JE DAT PRECIES DOET LEER IK JE GRAAG IN DE ONLINE TRAINING EEN SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK

 

Dit ga je ontdekken

Met deze training krijg je een complete blueprint voor een succesvolle autismecoachpraktijk. Je krijgt de benodigde onderdelen om je te helpen aan een continue stroom klanten. Elke stap die je volgt geeft je helderheid en inzicht om een goede basis neer te zetten. Je gaat er zelf mee aan de slag om vanuit je eigen visie, kennis en kunde je eigenheid aan te geven, die ervoor zorgt dat je de juiste klanten aantrekt die helemaal bij jou passen. Je krijgt slimme strategieën, stappenplannen, voorbeelden waar je fijn mee aan de slag kunt. Je houdt een jaar toegang tot het materiaal, zodat je er in je eigen tempo mee aan de slag kunt.

 

Dit is voor jou als…

Je ambitieus en leergierig bent en je je ideeën en eigen autismecoachpraktijk serieus neemt. Je hebt al een eigen praktijk gestart en daar al je eerste inkomen uit bereikt. Maar het gaat je nog niet snel genoeg. Je wilt meer klanten, maar weet niet precies wat je nog meer kunt doen dan dat je nu al doet.

Je wilt gewoon echt aan de slag! Je weet dat dit meer vraagt dan even langs de kvk voor een nummertje. Je bent bereid om de stappen te nemen en het werk te doen. Het lijkt je heerlijk om in een omgeving te zijn vol met gelijkgestemden die net als jij hart hebben voor mensen met autisme. Je leert graag van mensen die hun succes al hebben bewezen. Zo sta je er niet alleen voor.

Zo leg je in korte tijd een belangrijke basis voor een succesvolle autismecoachpraktijk. Waarmee je een goed inkomen kan bereiken en de leukste klanten kunt gaan helpen naar een mooier en makkelijker leven met autisme.

 

 

ZO KRIJG JIJ OOK EEN SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK

Is dit iets voor jou?

Doe dan ook mee met de online training Een succesvolle autismecoachpraktijk.

Met deze blueprint krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je succesvol  je autismecoachpraktijk kunt runnen.

 

Hier een greep uit wat je gaat leren:

 

 • Welke #1 fout veel starters maken en hoe jij dit kunt voorkomen.

 • Waarom het juist NU een goed idee is om te starten als (zelfstandig) autismecoach.

 • Wat ervoor nodig is om simpel en vol zelfvertrouwen te starten als (zelfstandig) autismecoach.

 • Welke talenten en ervaringen van jou super waardevol zijn voor je coachees met autisme.

 • Hoe je de fijnste klanten aantrekt waarmee jij de beste resultaten bereikt.

 • Hoe je moeiteloos de leukste coachees met autisme vinden.

 • Waarom veel coaches geen klanten krijgen, terwijl ze zo van waarde kunnen zijn en hoe jij dat voorkomt.

 • Wat je kunt doen om vol vertrouwen jezelf te profileren als (zelfstandig) autismecoach.

 • Hoe je op een fijne manier jezelf zichtbaar maakt met bijvoorbeeld sociale media berichten.

 • Op welke manier je direct al met een heel simpel aanbod aan de slag kunt, waar je ‘ja’s’ mee krijgt.

 • Waarmee je via verschillende kanalen ook coachees in de schoot geworpen kunt krijgen.

 • Wat er allemaal aan praktische regeldingen zijn als je start met een zelfstandige coachpraktijk.

 • Welk uurtarief je kunt vragen en hoe je dat vol zelfvertrouwen kunt doen.

 • Hoe coachprogramma’s jou en je coachee snel resultaat laten bereiken.

 • Hoe je met een helder groeiplan op dagelijkse basis weet wat je kunt doen voor een constante stroom klanten.

 • Hoe je je waarde als coach voor mensen met autisme eindelijk kunt verzilveren en doet wat je het leukste vindt.

“Ik heb een eigen autismecoachpraktijk opgestart! Dat ging stap voor stap en ben er trots op dit te hebben bereikt. Inmiddels heb ik mijn eerste betalende klanten al verder mogen helpen.”  

Triny Reesink

“Ik voel mij nu als zelfstandig autismecoach veel vrijer. Het geeft een fijner gevoel nu geld te verdienen omdat mensen zelf voor mijn diensten betalen.  Voor klanten voelt het ook persoonlijker, en er zijn geen lange wachtlijsten of protocollen. Dat is voor beiden erg prettig.

Karin Cassee

“Ik wilde graag een eigen bedrijf starten en als autismecoach aan de slag. Deze training heeft mij heel veel handvatten hiervoor gegeven. Omdat ik nog steeds een leuke en drukke baan heb als docent, doe ik het autismecoachen er nu parttime ‘bij’.”

Alette Boogaard

“Ik heb nu een leuk lopende autisme coachpraktijk en ik heb met coachen echt een nieuwe passie gevonden om andere te kunnen helpen maar meer rust, stress te herkennen, en beter leren omgaan met andere personen.”

Annika Lekkerkerker

Dit is wat je krijgt als je meedoet:

 

Gedurende een jaar ga je onder begeleiding aan de slag om een succesvolle autismecoachpraktijk te creeren. Dat doen we in 9 overzichtelijke stappen:

 

Stap 1: Jij als succesvolle autismecoach

Stap 2: Kies je klant waar jij het liefste en beste mee werkt

Stap 3: Creeer een magnetische boodschap voor jouw waardevolle aanbod

Stap 4: Trek op een systematische manier de leukste klanten aan

Stap 5: Maak klanten nieuwsgierig met je marketing

Stap 6: Word heel goed in het voeren van verkoopgesprekken

Stap 7: Regel de praktische dingen die je wilt en moet regelen

Stap 8: Lever droomresultaten aan je klanten met autisme

Stap 9: Groei door met je succesvolle autismecoachpraktijk

 

Compacte videolessen

Deze bevatten compacte informatie, inzichten, voorbeelden en concrete tips en handvatten, waar je direct mee aan de slag kunt.

Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.

100% gericht op de praktijk dus direct toepasbaar.

Inclusief werkboekjes en handige stappenplannen.

Je houdt 1 jaar toegang tot de videolessen, zodat je het in je eigen tempo kunt volgen vanuit je eigen huis.

 

Live online Q&A

Je kunt in de live Q&A je vragen stellen over deze online training en we geven je persoonlijk advies. Want je krijgt net als de andere deelnemers toegang tot online vragensessie. De vragensessie wordt ook opgenomen, zodat je het achteraf nog kunt beluisteren.

 

Toegang tot de besloten community

In de bijbehorende community kun je al je vragen stellen en met andere deelnemers sparren. Enorm waardevol, je hoeft het niet allemaal alleen te doen maar maakt gebruik van de kracht van de groep. Gedurende een jaar staat de community tot je beschikking.

 

Na het volgen en toepassen van deze lessen en inzichten weet je precies wat er voor nodig is om te groeien en te starten met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk.

INCLUSIEF 4 TOFFE BONUSSEN twv 1250 euro

Bonus #1

Een speciale bonus masterclass over hoe je SNEL JE EERSTE KLANTEN TWV 397 EURO krijgt, zodat je snel je investering kunt terugverdienen.

Bonus #2

Een speciale bonus masterclass over hoe je een SUCCESVOLLE ONDERNEMERSMINDSET TWV 397 EURO ontwikkeld om je waarde als autismecoach te verzilveren.

Bonus #3

De opname van de online workshop MAAK JE GROEIPLAN TWV 297 waarin je geïnspireerd wordt om je eigen ideeën om te zetten in een concreet plan en je op dagelijkse basis weet wat je kunt doen om klanten te krijgen.

Bonus #4

Een exemplaar van het BOEK MEER RUST EN MINDER STRESS BIJ AUTISME TWV 25 EURO Heb je hem al? Super goed, geef dit boek dan door aan je klant waarmee je de toegevoegde waarde van je coaching verhoogt.

 

 
 • Waardevolle lessen die z’n waarde in de praktijk al hebben bewezen

 • Praktische tips, stappenplannen en templates om zelf aan de slag te gaan

 • Online leeromgeving met toegang via een site en app

 • Samengesteld op basis van 18 jaar ervaring

 • Toegang tot de besloten community

“Inmiddels hebben mijn compagnon en ik een duidelijker en succesvol aanbod gecreëerd wat onder andere een aardige aanwas van klanten heeft gebracht. Via doorverwijzingen en netwerken, en ook door mond-tot-mondreclame van (zeer) tevreden klanten.

Hans van Ooijen

“Ik ben heel erg te spreken over de training. Zo heb ik heel veel handvatten gekregen en mijn mindset kunnen vormen. Daar kan ik verder op doorbouwen.”  

Karin Burgers

Samen kunnen we de wereld voor mensen met autisme en hun naasten mooier en makkelijker maken!

Is dit echt iets voor jou? Doe dan ook mee meld je aan.

Heb je vragen? Mail ons dan op info@autismecoach.nl

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer begint en eindigt deze training?

Als je je aanmeldt kan je al snel van start met de eerste materialen. Je krijgt toegang tot de online omgeving, de community met andere deelnemers en de online Q&A’s. Daarna krijg je elke 2 weken een nieuwe les. Het grote voordeel van deze training is dat jij zelf jouw tempo bepaalt, zelf kan inplannen wanneer je hier tijd voor maakt. Dus als je je nu inschrijft en je begint pas over 2 weken is dat ook geen probleem! Je houdt een jaar lang toegang tot de hele online training en kan een jaar lang onbeperkt gebruik maken van de Q&A’s.

Krijg ik ook de Autismecoachmethode en coachprogramma’s?

Nee. Deze training gaat alleen over het zakelijke gedeelte van een eigen coachpraktijk. Het is wel afgestemd op de doelgroep mensen met autisme die je wilt gaan bereiken met je marketing. Wil je een coachopleiding volgen om te leren coachen bij autisme? Dan is deze training Coachen naar rust mogelijk ook interessant voor je.

Ik moet nog beginnen met mijn coachpraktijk, is het dan geschikt voor mij?

Júist als je start heb je hierdoor de mogelijkheid om alles in één keer goed neer te zetten. Dat scheelt je ontzettend veel tijd, geld en frustraties. Want in deze online training zitten volop kant en klare formats en stappenplannen. Bijvoorbeeld wat je op je website kunt zetten en hoe je inspirerende posts kunt schrijven zodat de juiste mensen zich aangesproken voelen. Doordat je er op deze manier mee aan de slag gaat bouw je aan een stevige basis van je eigen praktijk waar je jarenlang profijt van hebt.

Ik ben al een poosje bezig, is het dan ook voor mij?

Als de inhoud van deze training je aanspreekt dan valt er vast nog wat te winnen. Misschien schommelt je omzet, voel je je toch nog onzeker over hoe je het momenteel hebt aangepakt. Als je al eea hebt staan maakt het vaak dat je de stap naar een volgend level sneller kunt maken, waardoor je nog sneller gaat groeien naar een succesvolle autismecoachpraktijk.