Werk met Marja

Speciaal voor leiders en ondernemers met autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie en/of hoogsensitiviteit.

Ontdek hier de mogelijkheden voor executive coaching

Afgelopen jaren heb ik vaak de vraag gekregen of ik persoonlijk de 1-1 coaching wilde doen. Maar ik deed het niet. Mijn focus lag in het opleiden van andere coaches. Nu hebben een beperkt aantal mensen de exclusieve mogelijkheid om met mij persoonlijk te werken. Maar lees dit eerst even goed, want mijn coaching is niet voor iedereen.

Ben je een leider of ondernemer met neurodiverse kenmerken, zoals autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie of hoogsensitiviteit, dan herken je wellicht de constante uitdagingen op het gebied van stress en het leiden van jezelf en samenwerken en leiden van (belangrijke) anderen.

Je hebt al veel gedaan en geprobeerd. Trainingen, persoonlijke coaching. Het heeft je veel gebracht. En toch paste het net niet, of werkt het anders voor jou.

Is het NU tijd om de focus op jezelf te leggen en je leven en werk op jouw voorwaarden te leiden? Wil je weten wat jouw handleiding voor life en business is? Ontdek dan hieronder de mogelijkheden om samen met mij hiermee aan de slag te gaan.

Marja Boxhoorn

Coaching Brilliant Leaders

& Lead Brilliant Coaches

Executive coaching voor een mooier en makkelijker leven met autisme

1-1 Exclusieve coach call met Marja

 

In één diepgaand coachgesprek van 1,5 uur gaan we samen aan de slag met een vraagstuk waar jij op vastloopt of een doorbraak in wilt. Dat kan gaan over hoe je meer kunt floreren in je dagelijks leven, meer harmonie ervaart in het omgaan met voor jou belangrijke mensen, over uitdagingen op je werk en/of ondernemerschap.

In de voorbereiding van dit gesprek bepalen we het focuspunt en gewenste uitkomst. Tijdens het gesprek ontvang je krachtige coaching, deel ik inzichten en tips die passen bij jou en je vraagstuk. Na de sessie hebben we een kort evaluatiemoment. 

Na je aanmelding voor deze 1-1 exclusieve coachcall krijg je een uitnodiging om jouw persoonlijke sessie in te plannen.

Executive Coachtraject: Blijvende rust in werk en leven

In dit exclusieve coachtraject van vier maanden help ik je op een krachtige manier om blijvend meer rust in werk en leven te ervaren. Je krijgt hoogwaardige, persoonlijke coaching en tips op maat van Marja. Met ondersteuning van een praktisch stappenplan ontwikkel je een eigen handleiding voor stresshantering, afgestemd op autisme en/of andere labels zoals ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie en hoogsensitiviteit.

In de vier exclusieve coachsessies werken we steeds een dagdeel samen. Dat kan live in Hattem zijn of online. Samen zoomen we in op de essentie van jouw stress en de onderliggende patronen waardoor je steeds in de stressstand blijft die je tegenhoudt om daadwerkelijk rust te ervaren. Van de mindset, skills en eigen rustplan die je tijdens dit traject eigen maakt ervaar je blijvend meer rust in werk en leven. Daar heb je levenslang voordeel van.

Dit is alleen voor leiders en ondernemers weten dat een hoge investering in zichzelf in tijd, geld en energie de beste investering is die ze kunnen doen. En dat dit levenslang en levensbreed uitwerking heeft. Want stel je eens voor wat er mogelijk is als jij meer rust in je hoofd ervaart?

Vraag via de link hieronder een gesprek met mij aan. We bespreken dan samen waar jij precies tegen aanloopt en of dit coachtraject je daarbij kan helpen.

Brain Brilliance Leadership programma

Het Brain Brilliance Leadership programma is een exclusief private coaching programma, waarbij je mijn persoonlijke high-performance coaching krijgt. Je bent een leider of ondernemer en heb het best goed voor mekaar, je herkent je in neurodiversiteit. Dat is je kracht en tegelijkertijd je uitdaging. Jouw briljante brein is vaak waarom je zo goed bent wat je doet en tegelijkertijd zorgt het ook voor stress en struggle. Op je werk en in je relaties, in de brede zin des woords. Terwijl je graag meer rust, stabiliteit, werkplezier en levensgeluk wilt ervaren. Daar help ik je graag bij. 

Jaarlijks heb ik een beperkt aantal plekken gereserveerd voor het Brain Brilliance Leadership programma met volop private coaching. Dit is alleen voor leiders en ondernemers die helemaal voelen dat een hoge investering in zichzelf in tijd, geld en energie de beste investering is die ze kunnen doen. En dat dit levenslang en levensbreed uitwerking heeft. Een jaar werken we samen waarin je ontdekt hoe je jouw talent, kennis en expertise optimaal tot zijn recht kunt laten komen in werk en leven en je behoeftes naar vrijheid en welzijn beter in balans zijn.

Plan een matchgesprek in om te onderzoeken of we een match zijn. Voorafgaande aan onze call stuur ik je nog een aantal vragen, zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek en we meteen de diepte in kunnen tijdens onze call.