ONLINE TRAINING: RUST OP HET WERK BIJ AUTISME

Online training voor volwassenen met autisme

Hoe je duurzaam stress vermindert en rust in je hoofd ervaart, waardoor je meer plezier en voldoening op je werk en daarmee in je leven ervaart.

 

⭐ Voor de zomer RUST in je hoofd ⭐

 

Omdat de zomer er bijna aankomt gooi ik voor één keer – HEEL KORT – de deuren open van mijn super waardevolle online training RUST OP HET WERK BIJ AUTISME. Zodat jij straks ook met meer rust op vakantie kunt.

 

TIJDELIJK BESCHIKBAAR

(Tot dinsdag 14 mei 17.00 uur)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voor de zomer al meer rust in je hoofd, zodat je relaxt op vakantie kunt!

Herken je dit?

√ Je hebt een diagnose autisme of herkent je overduidelijk in de kenmerken van autisme. 

 

√ Je ervaart regelmatig (zo niet dagelijks) chaos, spanning en stress in je leven. Je voelt je opgejaagd, prikkelbaar en vermoeid.

√ Je merkt dat je snel overprikkeld bent en het belemmert je in je werkzaamheden. Hierdoor krijg je je werk niet (tijdig) af, ben je aan het ploeteren en ben je bang dat je op een burn-out afstevent.

√ Je vindt het spannend om het gesprek over stress aan te gaan met je collega’s en leidinggevende. Bijvoorbeeld om om hulp te vragen, keuzes te maken en je grenzen aan te geven. Hierdoor loop je op je tenen en je weet niet meer wat je kunt doen om de weg weer omhoog te vinden naar meer rust.

Ben je wel klaar met die stress op je werk? Dan ben jij er klaar voor om te leren hoe je beter om kunt gaan met je stress! Waardoor je veel meer rust, ontspanning en vrijheid gaat ervaren op je werk, en daarmee thuis. Lees dan snel verder. Want…

Ook met autisme kun je rust ervaren!

Dit is wat je nodig hebt voor meer rust en minder stress op je werk

 • Herkennen waar je gestrest van raakt.
 • Weten wanneer je wat kunt doen om rust te krijgen.
 • Vaardigheden om structuur aan te brengen.
 • Hoe je prikkels kunt managen.
 • Wat je kunt doen om je te ontspannen.
 • Hoe je de balans goed houdt.
 • Hoe je om duidelijkheid vraagt en deze krijgt.
 • Hoe je communiceert over stress, grenzen en hulp.
 • Hoe je een positievere mindset krijgt en inzet.

 

 

(Bijkomend voordeel: het geeft ook rust thuis en op andere plekken ;-))

In deze training ontdek je wat je wél kunt doen voor meer rust op het werk

Dit is wat je krijgt als je meedoet met de online training Rust op het Werk:

 

In een complete serie videolessen doorloop je alle stappen die je nodig hebt om meer rust en minder stress in op je werk te creëren.

Het is helemaal afgestemd op normaal en hoger functionerende mannen en vrouwen die zich autisme herkennen of een diagnose autisme hebben.

Je bestudeert en verwerkt het aangeboden materiaal in je eigen tijd. Neem hiervoor 1 videoles van ongeveer een half uur per week plus de verwerking dan ben je daar in totaal ongeveer 1-2 uur per week mee bezig.

Dat is samen zo’n 10 uur aan materiaal, exclusief je eigen verwerkingstijd. Dat zal voor iedereen anders zijn.

De inhoud is heel praktisch ingericht, je gaat het geleerde gelijk toepassen in je eigen praktijk aan de hand van concrete opdrachten.

Met als doel: je eigen persoonlijke rustplan.

 

“Ik hoopte handvatten te krijgen om meer rust te ervaren, en die heb ik ook daadwerkelijk gekregen. De video’s van deze training vond ik heel goed. Mijn omgeving heeft ook opgemerkt dat er veranderingen zijn opgetreden. Ik ben nu beter in staat om mijn rust te bewaken, ben bewuster bezig met het aangeven van mijn behoeften en neem meer rustmomenten.” 

“Ik had last van overprikkeling, die voor een groot deel werd veroorzaakt door mijn werk. Ik heb concrete handvatten en tips gekregen om ermee om te gaan. Zo heb ik inzicht gekregen in de signalen van overprikkeling, wat ik er aan kan doen om de overprikkeling te verminderen. Al met al ervaar ik minder stress, maak me minder druk en ben een stuk rustiger. Ik heb het gevoel meer controle te hebben.”

Hoe fijn zou het zijn om weer rust in je hoofd te hebben?

Dit kun je dit programma bereiken:

 • Je bent je er meer bewust van wanneer het minder goed met je gaat doordat je jouw stress-signalen herkent.
 • Je hebt meer zicht op de verschillende oorzaken van je stress en weet hoe je die kunt achterhalen.
 • Je weet welke strategieën je kunt toepassen om je stress te verminderen en om meer rust te creëren in je leven.
 • Je weet hoe je zelf goede keuzes kunt maken en hebt minder last van veranderingen.
 • Je hebt minder de behoefte je terug te trekken omdat je het allemaal niet meer ziet zitten.
 • Je kunt eerder en makkelijk aangeven dat je hulp nodig hebt en wat voor jou prettige hulp is.
 • Je weet hoe je op een gezonde manier gesprekken kunt voeren, feedback kunt geven en ontvangen.
 • Je weet hoe de prikkelgevoeligheid bij jou werkt en beschikt over strategieën die helpen.
 • Je hebt een concreet en praktisch plan waar je op terug kunt vallen als het toch weer minder gaat.

Je ziet: een veelzijdig programma wat je heel veel kan opleveren. Bedenk dat één tip of inzicht een wereld van verschil voor je kan betekenen.

Stap voor stap aan de slag naar rust op je werk

Inclusief 2 bonussen!

#1. Een exemplaar van het boek Meer rust twv 25 euro

Naast de complete online training ontvang je ook een exemplaar van het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ twv 25 euro.

Heb je hem al? Super goed, geef dit boek dan door aan je leidinggevende of collega, zodat zij jou ook weer beter kunnen begrijpen en je samen een fijne werkomgeving creëert.

boek

 

#2. Live Q&A met Marja: Hoe ga ik relaxed op vakantie

Ontvang nog voor de zomer ook deze unieke live online Q&A sessie met Marja persoonlijk. Samen nemen we een deep dive wat jij nodig hebt om rustig op vakantie te gaan. Vooraf en tijdens de Q&A sessie kun je je vraag indienen.

Kun je er niet bij zijn? Achteraf krijg je de opname zodat je alle vragen van jou en andere deelnemers op je gemak kunt naluisteren.  Je krijgt hier vanzelf een persoonlijke uitnodiging voor. Super leuk om je daar persoonlijk te kunnen helpen naar meer rust!

Lijkt het je interessant om mee te doen?

Meld je dan nu aan en start direct met deze waardevolle training. Zodat je voor de zomer nog rust in je hoofd kunt ervaren.

Normaal is de investering voor deze complete training 997 euro inclusief btw.

Er geldt nu – heel tijdelijk – een speciale prijs van 333 euro, incl. btw of 12 maanden 33 euro. Wat voor jou handig en haalbaar is.

Klik op de gele knop hieronder om je aan te melden. Direct na je (eerste) betaling kun je al starten.

Je bent van harte welkom!

 

“De training heeft een goede, gestructureerde opzet. Het is duidelijke stof en de combinatie van boek, video en werkbladen werkt prettig. Qua inhoud is het goed behapbaar, het geeft veel nuttige informatie en is voldoende to-the-point. Het heeft me veel inzicht gegeven. Ik had alle onrust afgedaan aan mij als persoon, maar nu zie ik dat het stress kan zijn, wat stress allemaal doet en veroorzaakt. Dat, samen met alle handvatten heeft het mij veel rust gebracht.”

“Ik ben me door deze training meer bewust geworden van mijn stress. Door steeds stil te staan bij mijn stressniveau en te bekijken wat ik op dat moment nodig heb kan ik daar nu naar handelen. Ik ben beter geworden in het aangeven van mijn grenzen, waardoor de stress minder oploopt en ik veel minder overprikkeld ben. Dat heeft positief effect in mijn relatie en op mijn werk.”

TIP: Maak gebruik van de mogelijkheden op je werk!

Weet dat veel werkgevers bereid zijn om je hierin te supporten. Vraag naar de mogelijkheden om hier bijvoorbeeld je opleidingsbudget voor in te zetten.

Heb je een offerte of factuur nodig? Stuur dan vóór dinsdag 14 mei 17.00 uur een email naar info@autismecoach.nl

Je kunt bij autisme veel meer doen dan je denkt!

Veel gestelde vragen over deze online training:

Vraag: Hoeveel lessen krijg ik?

Antwoord: Je krijgt elke week een mail waarmee je toegang krijgt tot het lesmateriaal. Je bekijkt ze gewoon op het moment dat het jou uitkomt. Het is lekker praktisch en bedoelt om direct in je praktijk toe te passen aan de hand van concrete opdrachten en oefeningen.

 

Vraag: Hoe lang duurt de online training?

Antwoord: De lessen worden je in een tijdsbestek van een kleine 3 maanden vrijgegeven. Je houdt een jaar lang toegang tot de lessen, zodat je het op je gemak kunt volgen vanuit je eigen huis en als het jou uitkomt.

 

Vraag: Hoe lang heb ik toegang?

Antwoord: Je houdt een jaar lang toegang via een besloten leeromgeving. Zo heb je voldoende tijd om de aangereikte kennis, inzichten en opdrachten tot je te nemen en uit te voeren. De werkboeken met oefeningen en tips kun je trouwens straks gewoon downloaden en op je eigen computer opslaan of uitprinten.

 

Vraag: Zit er ook begeleiding of de mogelijheid tot feedback bij?

Antwoord: Nee, dit is een online training. Je doorloopt de training zelfstandig. Vraag eventueel iemand uit je eigen omgeving om als buddy op te treden. Ook ontvang je als extra bonus een live online Q&A met mij persoonlijk. Vooraf en tijdens de Q&A sessie kun je je vraag indienen. Kun je er niet bij zijn? Achteraf krijg je de opname zodat je alle vragen van jou en andere deelnemers op je gemak kunt naluisteren.

 

Vraag: Kan ik door Marja persoonlijk gecoacht worden?

Antwoord: Ja, dat kan! Kijk hier voor de mogelijkheden. Maak gerust een belafspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vraag: Ik ben druk met een studie of andere zaken, word het niet te veel?

Antwoord: Of de belasting te hoog voor jou wordt is voor mij moeilijk in te schatten. Wat ik wel weet is dat als je zelf autisme hebt stress je dagelijkse praktijk is. Als een of twee tips het voor jou al wat lichter en makkelijker kan maken dan houd je meer ruimte in je hoofd over voor je studie, of wat het dan ook maar is. Reken op elke les zo’n 1,5 uur om helemaal door te werken. De uitvoering doe je tussendoor in je dagelijkse praktijk.

 

Vraag: Ik weet al veel over autisme, gaat het mij wel wat opleveren?

Antwoord: Je kunt nooit genoeg leren over autisme. Ook ik leer nog elke dag bij. Soms volg ik zelf een training waar ik 80% al van weet en dan vind ik het fijn om alles weer eens op een rijtje te krijgen, overzicht te krijgen, nieuwe verbanden en inzichten op te doen, een stuk verdieping te bereiken. En de overige 20% brengt weer inspiratie en mogelijkheden om praktisch mee aan de slag te gaan. De kers op de taart waardoor bepaalde dingen ineens veel makkelijker en sneller gaan.

 

Vraag: Ik heb je boek Meer rust en minder stress bij autisme al gelezen, wat voegt het toe?

Antwoord: Een hele goede vraag. Een deel van de inhoud zal je bekend voorkomen als je mijn boek al hebt gelezen. Het blijkt alleen dat in de praktijk mensen met autisme de omslag naar de praktijk lastig vinden. In deze online training wordt alles in kleine stukjes aangereikt en op een andere manier. Zo zit er bij elke les een video om te bekijken of te beluisteren. Zo gebruik je ook een ander zintuig om informatie tot je te nemen, waardoor het beter beklijft. Bovendien ga je gelijk de omslag naar je eigen praktijk maken voor je eigen persoonlijke rustplan.

 

Vraag: Is deze training ook geschikt als je ook ADD, ADHD, depressie of een andere psychische aandoeningen hebt?

Antwoord: Het is lastig om hier een goed antwoord op te geven, omdat ik jouw situatie niet ken. Veel van de tips en mogelijkheden die ik geef zijn veel breder toepasbaar dan alleen voor mensen met autisme. Ze zijn ook heel helpend voor mensen met neurodiversiteit zoals ADHD, hoogbegaafdheid, dyslexie, hoogsensitiviteit, maar ook waardevol als je een (milde) depressie hebt. De online training geeft je kennis over hoe stress bij autisme werkt en wat jij kunt doen om er beter mee om te gaan. Voor blijvende rust in je hoofd.

 

Nog andere vragen?

Stel ze mij gerust! Stuur me een email op info@autismecoach.nl

We kunnen altijd even overleggen of deze training passend is voor jou.

 Geen twijfels meer en doe je mee?

Meld je dan hier aan.

Ik help je graag om meer rust te ervaren.

 

Hartelijke groet,

Marja