Rust in het hoofd. Wie wil dat niet? We leven in een gejaagde wereld vol prikkels. We moeten voor ons gevoel meedoen aan alles wat er om ons heen gebeurt. Je social media bijhouden want sociaal doen doe je vooral virtueel. Je mailbox niet laten overstromen, want een reply of cc is zo toegevoegd en mooi makkelijk. Die kantoortuin waar je niet onderuitkomt. En dat is nog maar een fractie.

Burn-out voorkomen

Hoe houd je dan je hoofd boven water? Hoe onthaast je? Hoe zorg je ervoor dat je niet een burn-out krijgt? Hoe ga je van even dit en dat nog doen LEVEN? Wat maakt eigenlijk dat je plezier in het leven hebt en geniet van wat ECHT belangrijk is in het leven?

Juist voor mensen met autisme is de huidige tijd een enorme uitdaging. Toch geloof ik er heilig in dat het heel goed mogelijk is om rust te ervaren. Niet dat het makkelijk is, maar het kan. Absoluut, zonder enige twijfel. 

7 stappen naar meer rust en minder stress

De 7 stappen uit m’n boek Meer rust en minder stress bij autisme is uitgegroeid tot een praktische methodiek waar we met ons landelijk werkend team van autismecoaches dagelijks resultaten zien. Stresshantering, uit je burn-out komen, stresspreventie, rust en vrijheid ervaren. Het kan. 

Bekijk onderstaande  video en maak kennis met de 7 stappen naar meer rust en minder stress bij autisme. 

Heb je het boek nog niet? Klik dan hier en bestel hem direct.  

Praktisch, to-the-point en je kunt er gelijk mee aan de slag. Waardevol voor meer rust voor als je zelf autisme hebt of als je iemand met autisme in je omgeving hebt.

Heb je het boek al, en ben je enthousiast en wil je als PROFESSIONAL deze methode in je werkpraktijk gaan toepassen? In de Online AutismeCoachOpleiding en de AutismeCoachOpleiding leer je alle ins en outs over stress bij autisme en beschik je over een professionele toolkit zodat je je clienten direct kunt helpen naar meer rust, waarmee burno ut wordt voorkomen.  

Heb je het boek al en wil je graag meer ONTSPANNEN OMGAAN MET IEMAND MET AUTISME? Thuis of op het werk? Gewoon, praktische tips en tools om het voor jou en de ander met autisme makkelijker te maken. Zodat jullie BEIDEN meer rust kunnen gaan ervaren? Kijk dan hier en ontdek vandaag nog dat er volop mogelijkheden zijn om het allemaal wat meer ontspannen te doen.