Het in beweging krijgen van cliënten met autisme is niet altijd makkelijk. Wat bij de een werkt, werkt bij de ander helemaal niet. De een blijft achteroverleunen en laat jou heel hard werken. De ander is super gemotiveerd, waarbij het lijkt alsof hij alles snapt, maar ondertussen ga je veel te snel. Weer een ander maakt reuzensprongen omdat je precies de juiste snaar te pakken hebt. En dan… dan kun je samen vliegen!

Ook jij vraagt je vast wel eens af hoe jij op een krachtige manier kunt coachen en je cliënten met autisme sneller en makkelijker van A naar B kan brengen.

Dat vraagt nogal wat van jou. Zoals een positieve mindset van jou als coach, de juiste kennis over autisme en vaardigheden om daadwerkelijk effectief te coachen.

In onderstaande video krijg je een super waardevolle tip van me om krachtiger te coachen zodat je sneller en makkelijker resultaat kunt bereiken. Als je dit toepast gaat er al veel voor jou en je cliënten in positieve zin veranderen.

 

Wil je ook meer weten over Krachtig Coachen Bij Autisme?

Als coach, begeleider of professional kun meedoen aan de eendaagse online workshop over Krachtig Coachen bij autisme. Een aanpak waarmee je (jong)volwassenen met autisme helpt om meer grip op hun leven te krijgen vanuit rust en ontspanning.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Autisme is makkelijker dan je denkt