Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Birsen Basar over bakken aan kennis omzetten in succesvol coachen bij autisme. 

Birsen is autismecoach en coacht vrouwen, mannen en kinderen met autisme naar een makkelijker leven. Omdat ze zelf ook autisme heeft weet ze als geen ander wat het betekent, welke mooie kanten en uitdagingen het met zich meebrengt. Deze rijke ervaring en haar enorme leergierigheid zorgen ervoor dat ze grote transformaties kan helpen bereiken. Want er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt.

In deze video spreken we onder andere over de cultuurverschillen tussen Turkije en Nederland, over vrouwen met autisme, waarom camoufleren zoveel energie kost en de concrete aanpak die Birsen als autismecoach heeft ontdekt waarmee zij nu zoveel krachtiger kan coachen.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.