Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Jolijn Walraven-van Hout over seksualiteit bespreekbaar maken bij mensen met autisme. 

Jolijn heeft na jaren werkervaring als begeleider de stap genomen om zelf een autismecoachpraktijk te beginnen. Ze voelt het als haar missie om autisme en seksualiteit beter bespreekbaar te maken en wil mensen met autisme coachen hoe dat het beste aan te vliegen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in autisme en seksualiteit.

Marja interviewt Jolijn over haar reis als autismecoach. We bespreken waarom seksualiteit voor veel mensen toch een lastig onderwerp is om over te praten en hoe je seks toch laagdrempelig bespreekbaar maakt. En dat is soms simpeler dan je denkt. Ook als coach of begeleider.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.