Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Karin Simonis-Wigbels over een zorgintensief gezin en een goedlopende autismecoachpraktijk. 

Karin heeft een zorgintensief gezin waarin autisme een grote rol speelt. Juist door haar eigen coachpraktijk kan zij er zo voor hen zijn. En dat is voor alle partijen heel belangrijk en geeft een goede balans.

Marja gaat met Karin in gesprek over haar mooie werk. Zo worden er ook allerlei onderwerpen aangeraakt zoals thuiszitters, ouders met autisme, groepstrainingen en nog zoveel meer pareltjes. Kortom een echte must-see.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.