Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Melisa Visser over een succesvolle praktijk met het coachen van werknemers met autisme. 

Melisa heeft zich gespecialiseerd in het coachen van medewerkers met autisme. En dat doet ze met heel veel plezier en passie. Een paar jaar geleden had Melisa niet gedacht te staan waar ze nu staat: een volledig zelfstandige autismecoachpraktijk voor medewerkers met autisme.

Melisa vertelt in deze aflevering hoe haar reis als autismecoach is begonnen, waarom ze instapte in de Autismecoach Jaaropleiding en hoe dit haar persoonlijk leven en bedrijf transformeerde. Ook zoomen we uitgebreid in op het onderwerp autisme op de werkvloer. Waar lopen mensen met autisme zelf precies tegen aan, wat ervaren leidinginggevenden en collega’s en hoe kan een coachtraject rust op het werk geven? Want werken met autisme kan zoveel makkelijker!

De reis van Melisa is inspirerend voor coaches die ook verlangen naar een eigen autismecoachpraktijk en daarnaast voor iedereen die betrokken is bij mensen met autisme.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.