Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Miranda Schoot over je eigen ervaring met autisme omzetten in je eigen coachpraktijk.

De reis van autismecoach Miranda Schoot over je eigen ervaring met autisme omzetten in je eigen coachpraktijk.

Miranda is autismecoach en heeft zelf ook autisme. Na haar diagnose in 2013 viel ze in diep dal met een depressie en burn-out tot gevolg. Na de acceptatie van de diagnose en haar burn-out is zij met een positieve blik naar autisme gaan kijken. En werd het haar missie om andere mensen met autisme te helpen, en vooral dat zij niet door datzelfde diepe dal heen gaan als zij heen gegaan is.

In dit mooie gesprek vertelt zij waarom het haar missie is geworden andere mensen met autisme ook te helpen nadat zij zelf ook de diagnose autisme heeft gekregen. Door deelname aan de AutismeCoachOpleiding heeft zij haar eigen ‘handleiding’ ontdekt; over wat haar autismekenmerken zijn, haar eigen stresssignalen en wat te doen om ze te verminderen. Haar ervaringen en autismeprofiel deelt ze geregeld met haar cliënten zodat zij zien wat een coachtraject oplevert.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.