Als je net bent begonnen met je eigen Autismecoachpraktijk, kan het lastig zijn om direct een succesvolle coachpraktijk te krijgen. Dat hoeft ook niet, want je moet ergens beginnen en vaak is dat klein. Toch zijn er drie stappen die je in ieder geval al wat op weg helpen naar een succesvolle start als Autismecoach.  

Stap 1. Los een probleem op voor een specifieke klant die hiervoor wil betalen

Het vinden van het juiste bedrag kan soms lastig zijn. Je wilt niet te veel vragen, omdat je starter bent en zoveel mogelijk klanten wil binnenhalen. Tegelijkertijd wil je wel een bedrag vragen geschat op jouw toegevoegde waarde. Je kent je doelgroep als het goed is al, dus waarschijnlijk weet je ook wat je klant te besteden heeft. Speel hierop in, en los een probleem op waar hij/zij tegenaan loopt.

Stap 2: Verkrijgen van tevreden klanten en leren van hun feedback

Vraag na ieder gesprek dat je met een klant hebt gehad om hun feedback. Vooral als starter is feedback ontzettend belangrijk, want dat zorgt ervoor dat er nieuwe klanten blijven komen. Maak een vragenlijst die je standaard stuurt na een coachsessie, of bel ze persoonlijk even op om hun mening te vragen.  

Stap 3: Delen van reviews en succesverhalen om potentiële klanten aan te trekken

Heb je wat feedback binnen? Zet ze dan om naar krachtige testimonials die je kan delen op je website of op je sociale mediakanalen.

Wil jij ook een SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK?

Ontdek hier hoe je met een concreet stappenplan start en doorgroeit met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk zodat je je eigen klanten met autisme heel goed helpt en daar zelf een goed inkomen mee bereikt.

Heb je je ideale praktijk voor ogen, en wil je graag gelijk succesvol van start? Plan dan een gratis online strategiesessie in, dan denken we graag met je mee om een vliegende start te maken.