Moe, steeds maar weer moe. Hoeveel ik ook sliep, tijd voor mezelf nam, gezond at en bewoog, ik bleef maar moe. Totdat ik een dieptepunt bereikte. Het verlamde me. Zo’n intense moeheid dat ik mezelf amper meer de dag door kon slepen. M’n werk kon me geschoten worden. Uitstelgedrag en steeds minder doen was m’n oplossing.

Totdat ik er echt helemaal klaar mee was.

Dit is niet normaal. Een poosje moe kan gebeuren, maar zo lang, zo moe, dat is niet meer normaal.

Ik ging op zoek. Zoals ik zo vaak doe voor allerlei onderwerpen. Ik vroeg familie, vrienden, collega ondernemers wat zij wisten en kreeg tips. Sommige probeerde ik, andere tips voelde ik niks voor. Ik ging naar de dokter, zo’n bezoekje waar je niet veel mee opschiet. Geen aanwijzingen voor ernstige dingen. Da’s heel fijn om te horen. Maar ook zo’n gevoel van ’t-zal-wel-zo’n-vrouwenkwaaltje-zijn.

Eerlijk gezegd voelde ik me totaal niet begrepen door velen.

‘Zeur niet zo.’ 

‘Kom op!’ 

‘Kijk eens goed in de spiegel wat je aan het doen bent!’ 

‘Je laat het gewoon lopen!’ 

‘Hup, schouders d’r onder en door… ‘ 

Ja, ja, ja, die kende ik wel, maar dat werkte niet meer, dat was juist het probleem… Dus ik moest kennelijk het wiel maar weer zelf uitvinden. Zucht…

Ruime aandacht voor een gezonde lifestyle is mij bekend. Gezond eten, en dan vooral glutenvrij, suikervrij en lactosevrij. M’n dagelijkse vitamientjes en afgelopen jaren diverse voedingssuplementen voor essentiële aanvullingen die bij mijn lijf en behoeftes passen.

Het was jammer genoeg niet voldoende.

Maar wat dan wel? Waar mis ik iets?

Op Instagram volgde ik Regina al een poosje. Zij kwam met herkenbare voorbeelden. Het was alsof ze het over mij had. Ze triggerde me enorm. En het mooie was, ze had ook nog eens concrete mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Steeds ging mijn aandacht daar weer heen. Zo’n stemmetje die steeds weer terugkomt. Toe maar, kijk dan, lees het, ontdek wat dit jou kan brengen.

Dan weet ik het wel. Hier moet ik iets mee.

Op het moment dat het bericht van Regina binnenkwam over haar nieuwe online training voor Ultimate Energy twijfelde ik geen moment. Voor ’t geld hoefde ik het niet te laten.

Achteraf gezien is het helemaal een lachertje.

Want met het volgen van de lessen van Regina en het toepassen van haar adviezen kreeg ik binnen een paar weken mijn energie weer terug.

Eindelijk! Mijn moeheid loste op, mijn hoofd werd helderder, ik kreeg elke dag weer meer zin en plezier. Ik merk dat ik weer blijer ben, energie heb en mijn activiteiten weer steeds verder kan opbouwen. En ja, daardoor ben ik ook weer een fijnere vrouw, moeder, zus, dochter, en al die andere rollen die ik zo heb.

Wat een verademing!

Dat gun ik jou ook 💛!

Want mogelijk zit jij ook in zo’n neerwaartse spiraal waarbij je jezelf een zesje of minder geeft voor je energie. Ervaar je onrust en overprikkeling en neemt steeds vaker genoegen met minder. Als dat zo is, lees dan vooral verder. Ik ga je namelijk een fantastische mogelijkheid geven die ook voor jou het verschil kan maken.

Want als ik iets ontdek wat voor mij goed werkt wil ik het wel van de daken schreeuwen 🙂 Omdat ik weet dat er, net als ik, veel meer mensen worstelen met hun energie.

En dat doe ik dan nu ook.

Want ik gun het iedereen om vol energie te zitten om te kunnen doen wat belangrijk voor je is. Of dat een drukke baan, een succesvol bedrijf is, of een zorgintensief gezin. Soms, of misschien wel altijd, heb je te beschikken over voldoende energie om je taken en lasten aan te kunnen. Het maakt het leven zoveel makkelijker.

Daarom laat ik je met liefde kennismaken met iets wat mij persoonlijk afgelopen maanden enorm heeft geholpen. Ik hoop dat het ook voor jou helpend is.

Ontdek in welke vicieuze cirkel je zit, waardoor je steeds moe bent, prikkels aan het zoeken bent die je nog meer uitputten. En hoe je door het volgen van deze training en het toepassen van de aangereikte tips, je je weer energiek, creatief, productief en ontspannen kunt voelen zodat je weer geniet van het leven.

Klik hier voor alle ins en outs.

Misschien is dit wel het teken waar je al een tijd naar op zoek bent, die voor jou het verschil gaat maken. Het is je gegund.

Liefs,

Marja

P.S.: In deze training ontdek je de kennis én de vaardigheden die je nodig hebt om je energiesysteem te managen en je energieniveau te verdubbelen. Een aanrader. Hier vind je alle info.