Heb je autisme(kenmerken) en wil je graag gecoacht worden? 

Hieronder vind je een aantal opties om gecoacht te worden door een gecertificeerd autismecoach en twee super waardevolle online programma’s om jezelf te ontwikkelen.

Lees hier interessante blogartikelen

 

PERSOONLIJK COACHTRAJECT

door een gecertificeerd Autismecoach

Ervaar jij dagelijks veel stress en wil je graag meer rust ervaren? De gecertificeerd Autismecoaches werken met de rust bij autisme-methode van Marja Boxhoorn. Dit is een praktisch stappenplan met als doel zorgen voor rust in werk en leven, waardoor jij – met autisme – meer energie overhoudt en geniet van wat er is. Het is een unieke coachmethode voor hoger functionerende mannen en vrouwen met autisme.

  • We brengen in kaart waaraan je merkt dat je stress ervaart en wat de oorzaken van stress zijn, zodat je weer meer grip ervaart op je eigen stress.
  • Door meer duidelijkheid en overzicht in werk en leven te creëren ontstaat er rust. Je krijgt praktische tips en tools voor jouw persoonlijke situatie aangereikt.
  • We zoeken samen naar jouw optimale balans in inspanning en ontspanning, zodat het leven weer leuker en relaxter wordt.
  • Je leert hoe je kunt communiceren over stress en hoe je verteld wat je nodig hebt voor rust.

Zo heb je een soort ‘handleiding’ waardoor je meer grip op je stress hebt en eerder weet wanneer stress te hoog oploopt. Bovendien weet je precies wat je kunt doen om weer meer rust te krijgen. Keer op keer. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Klik hier voor een gecertificeerd coach bij jou in de regio.

 

 

ONLINE TRAINING: VERBETER JE RELATIES BIJ AUTISME

Tijdens deze online training leer je hoe je je relaties  – in de breedste zin des woords – kunt verbeteren. Je leert concrete handvatten om de relatie met je partner, kinderen, familie, buren, vrienden en collega’s te verbeteren. Je krijgt voorbeelden, inzichten, tips om gesprekken meer ontspannen te voeren. Je leert specifiek op de behoeften van volwassenen met autisme afgestemde manieren om contacten ‘op te warmen’. Je ontdekt mogelijkheden die je makkelijk kunt toepassen waarmee je de relatie onderhoudt en verdiept.

Je gaat stap-voor-stap aan de slag, zodat je met een praktisch plan en vol inspiratie de relaties met je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s kunt laten opbloeien. Deze training omvat de filmopnames van de eerder gegeven trainingsdag plus een online werkboek, waardoor jij vanuit je eigen huis de stof tot je kunt nemen en leert in je eigen tempo.

Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving en om je aan te melden.

 

 

ONLINE TRAINING: KRACHTIG MET AUTISME

 

Zelfvertrouwen bij autismeJe sterk en zeker voelen is niet vanzelfsprekend als je autisme hebt. Lastige situaties kunnen je aardig wat kopzorgen geven. Tijdens deze online training leer je hoe je jezelf durft te zijn en krachtige keuzes maakt die goed voor je zijn. Je leert hoe je helder naar je omgeving bent over je autisme en hoe je goed voor jezelf zorgt. Ook leer je probleemoplossende vaardigheden.

In 6 online lessen krijg je achterliggende theorieën aangereikt. Je krijgt concrete vragen om het geleerde te verwerken en in praktijk te brengen. Deze training zit boordevol praktische tips en handvatten waar je zeker veel profijt van gaat hebben. Direct na je aanmelding beschik je over het materiaal en kun je aan de slag.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving en om je aan te melden.

 

 

365 KRACHTIGE AUTISMETIPS

Elke dag een tip in je mailbox waarmee je aan de slag kunt. Zo krijg je een schat aan krachtige mogelijkheden om de omgang met anderen te verbeteren doordat je inzicht krijgt hoe anderen beter met jou en je autisme om kunnen gaan. Elke maand ontvang de je tips van die maand gebundeld in een ebook.

Wat je kunt doen om beter om te gaan met iemand met autismeThema’s die aan de orde komen zijn:

  • Quick wins om de omgang direct te verbeteren.
  • Hoe je omgaat met de prikkelgevoeligheid van m/v met autisme.
  • Hoe je betere gesprekken met hen kunt voeren.
  • Wat jij in je houding kunt doen om beter aan te sluiten.
  • Over autisme en leren, werk en relaties.
  • En nog veel meer…

Klik hier voor meer informatie over 365 krachtige autismetips.