De meeste autismecoaches willen gewoon heel goed helpen. Ze hebben ervaring met autisme via werk of het eigen gezin en willen graag onder hun eigen voorwaarden aan de slag. Omdat ze helemaal voelen dat ze enorm van waarde kunnen zijn voor mensen met autisme en daar zelf veel voldoening en inkomen mee te bereiken. Want hoe fijn is het als werken geen werken voelt maar gewoon doen wat je graag wilt?!

 

De meest gestelde vraag over een eigen autismecoachpraktijk is: HOE kom ik aan betalende klanten?

 

Mijn ervaring is, dat dit niet moeilijk is als je weet welke stappen je daarvoor kunt zetten. Zolang je maar echt wilt en aan de slag gaat met wat je aangereikt krijgt.

 

Een andere opmerking die ik vaak hoor is:

Er zijn al zoveel coaches…  

 

Denk dan even aan die mega lange wachtlijsten! De bulk aan mensen met autisme die op deze wachtlijsten staan zijn op zoek naar goede hulp. Of het nu als aanvulling is op het ggz aanbod of misschien wel als vervanging, omdat jarenlang wachten heus geen pretje is.

 

Jij kunt deze mensen met autisme (en hun naasten) dus helpen naar een mooier en makkelijker leven en daarmee de wachtlijsten verminderen.

 

Maar bovenal kun je deze mensen helpen door persoonlijk een stuk met ze mee te lopen en hen te helpen hun uitdagingen te overwinnen. Ze tips en mogelijkheden aan de hand te doen waarmee ze hun stress verminderen en voluit kunnen leven ipv overleven.

Of dat nu in Nederland is of in België of elders in de wereld. Overal zijn mensen met autisme en hun naasten die je live of online kunt helpen. 1-1, stellen, gespreksgroepen, trainingen, teams, autisme is momenteel een veelbesproken en veelgevraagde expertise. Dat merken we ook aan alle aanvragen die wij krijgen. Het wordt niet minder, alleen maar meer.

Ook maakt het in dit geval niet uit of je coachmethode x, y, of z gebruikt. Hoewel ikzelf natuurlijk de grootste fan ben van mijn eigen ontwikkelde methodes 😉. Zolang jij helemaal overtuigd bent van de waarde die jij voor jouw klanten teweeg brengt.

 

Als jij wilt helpen, dan moeten mensen alleen wel weten dat jij er bent om hen te kunnen helpen.

Laat daar nou vaak net het pijnpunt zitten van veel goede autismecoaches. Ze kunnen wel helpen, maar durven niet zo zichtbaar te zijn. Of ze praten wel over hun dienst, maar niet op een manier dat klanten ook daadwerkelijk willen betalen voor de waarde. Of ze voelen zich onzeker en stoten daar juist potentiele klanten mee af.

 

Dat is zo jammer en ook niet nodig.

 

Want ook al ben je niet als ondernemer geboren of heb je hier nog niet zo veel gevoel voor, je kunt het prima leren. Dat is wat we in de afgelopen jaren keer op keer gezien hebben. Coaches die eerst nog niets hadden, kregen binnen de kortste keren hun eerste betalende klanten en moesten zelf na verloop van tijd zelf een wachtlijst aanleggen, omdat hun succes de verwachtingen overtrof.

 

Hoe jij dat ook kunt gaan doen op een manier die past bij jou en je ideale doelgroep leer je stap voor stap in de online training Een succesvolle autismecoachpraktijk.

 

Zo hoef jij niet te struggelen in het ondernemersschap of je droom om impact te maken bij mensen met autisme in de ijskast te zetten.

 

Wil jij stap voor stap aan de slag en gun jij jezelf en je klanten het beste?

 

Ontdek dan hier hoe jij al snel een succes van je eigen autismecoachpraktijk maakt.

 

Ready to go?

Kijk dan snel hier voor meer informatie