Liedjes over autisme. Ken jij ze? Onlangs werd ik gevraagd om mee te doen aan een radioprogramma. Een uur praten over omgaan met volwassenen met autisme. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. En of ik 5 of 6 liedjes wilde opgeven… 

Ik luister heel selectief muziek. Ons gezin heeft Apple Music en luistert wat af. Tijdens het fietsen (met 1 oortje zodat ze ook de omgeving nog horen), in de auto en zelfs in de douche 😉 schalt de radio als ze de kans krijgen.

Hulptroepen

Om toepasselijke liedjes te vinden moest ik hulptroepen inschakelen. Want, het is natuurlijk het leukst als er nog iets over te zeggen is, vind ik. Mijn geliefden hadden allerlei ideeën en ook via virtuele kanalen kreeg ik input. Want ik postte mijn vraag voor autisme-liedjes ook op Facebook. Mijn favoriete sociale media platform. En gelijk stroomden de reacties binnen. Paul de Leeuw, Sting, Billy Joel, BlØf, Rob de Nijs, Lauren Daigle. Ik heb de meesten beluisterd en mijn top 5 gemaakt waar ik ook mijn verhaal aan kon ophangen.

Benieuwd welke het geworden zijn?

Op de radio

Hieronder kun je de opname van het radioprogramma beluisteren. Het duurt een uur en je vindt het vast interessant.

Misschien heb je zelf ook nog een heel toepasselijk autisme-liedje. Laat je het me hieronder weten? Super leuk om met elkaar te delen. En ik lees dan ook heel graag waarom dit voor jou een autisme-liedje is. Wie weet deel ik dan binnenkort een top 20, 30, 40 of 100 😉. Doe je mee?

Social media

Op Facebook, Instagram en LinkedIn post ik wel vaker vragen om mee te denken, ergens aan mee te doen of om over na te denken. Zo heb ik tijdens het open huis van vorige week heel wat mensen live kunnen ontmoeten die mij al tijden op social media volgen. Super leuk!

Volg je mij al? Top!

Kennen wij elkaar nog niet op social media? Leuk als we ook daar met elkaar kunnen connecten!

Connect met me persoonlijk op Facebook

Volg mijn bedrijfspagina op Facebook 

Connect met me persoonlijk op LinkedIn

Volg mijn bedrijfspagina op LinkedIn

Volg me op Instagram