Een volgroeide boom begint met het planten van een zaadje. Als jij een autismecoachpraktijk wilt starten, helpt het om voor jezelf duidelijk te maken wat je wilt. Zo plant je alvast het zaadje en is het tijd voor de magie om zijn werk te doen (met natuurlijk wat bewuste en gerichte actie). Manifesteren kun je dus leren!

Pak je notitieblok en een pen bij de hand en creëer een fijne setting. Zorg dat je niet afgeleid kan worden, zodat de uitkomst van je verhaal zo puur mogelijk is.

Schrijf voor jezelf op:

Als alles mogelijk was, hoe ziet mijn ideale autismecoachpraktijk er dan uit?

• Wat is voor mij belangrijk?

• Hoe zie ik mezelf werken?

• Met wie zie ik mezelf werken?

• Waar zie ik mezelf werken en hoe?

• Wat mag echt niet ontbreken?

• Wat doe ik vooral niet?

• Hoe ziet mijn praktijk eruit?

• Wie is mijn ideale klant?

• Wat voor prijzen wil ik hanteren?

• Wat word mijn aanbod? 

Hiermee heb je een goede basis. Niet zo goed met tekst? Maak het dan beeldend door het voor jezelf uit te tekenen of maak een vision board.

Tip: Manifestatie draait om herhaling. Zorg er dus voor dat je aan jouw droom een associatie plakt. Dit kan een briefje op de spiegel zijn, die je constant ziet als je op de badkamer komt of zet iets in de keuken dat ernaar refereert.

 

Wil jij ook een SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK?

Ontdek hier hoe je met een concreet stappenplan start en doorgroeit met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk zodat je je eigen klanten met autisme heel goed helpt en daar zelf een goed inkomen mee bereikt.

Wil je graag een persoonlijk gesprek over jouw autismecoach ambities? Plan hier een gratis strategiesessie in, waarbij we samen kijken of en hoe we jou verder kunnen helpen.