Wil jij ook starten met een eigen autismecoachpraktijk, dan zijn er een aantal vragen die je jezelf zou kunnen stellen om achter jouw missie en visie te komen en om te weten welke stappen je nog moet zetten om je einddoel te kunnen behalen.

Ik startte met mijn eigen coach praktijk, nadat ik merkte dat er steeds meer mensen met autisme naar me toe kwamen voor hulp. Ik hielp ze op een manier die ik zelf ook toepaste binnen mijn gezin. Kennelijk deed ik iets goed én gaf het me veel energie. Ik voelde een grote passie bij de doelgroep en had er plezier in.

Heb jij dezelfde droom? Stel jezelf deze vragen voordat je een autismecoachpraktijk start.

• Waarom wil je een praktijk op starten? Wat is jouw why?

• Hoe graag wil je een praktijk opstarten op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 ‘heel graag’ is.

• Welke kennis en ervaring heb je al met het coachen van (jong)volwassenen met autisme?

• Wat is de belangrijkste reden dat je nog niet met je eigen   Autismecoachpraktijk bent gestart?

• Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat voor weg moet je daarvoor afleggen?

• Welke acties kun je nu al nemen richting jouw droom?

Wil jij ook een SUCCESVOLLE AUTISMECOACHPRAKTIJK?

Ontdek hier hoe je met een concreet stappenplan start en doorgroeit met je eigen succesvolle autismecoachpraktijk zodat je je eigen klanten met autisme heel goed helpt en daar zelf een goed inkomen mee bereikt.

Wil je graag een persoonlijk gesprek over jouw autismecoach ambities? Plan hier een gratis strategiesessie in, waarbij we samen kijken of en hoe we jou verder kunnen helpen.