Altijd al benieuwd geweest naar het vak als autismecoach? Kijk dan mee met 7 autismecoaches! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen van succesvolle autismecoaches die op dagelijkse basis het leven van mensen met autisme mooier en makkelijker maken. In deze aflevering gaat Marja in gesprek met Wietske Hoekstra over een extreme carriereswitch om je hart te volgen. 

Waarom maak je een carrièreswitch van werken in de financiële sector naar werken met mensen met autisme? Wietske vertelt aan Marja hoe zij de kans kreeg om te gaan werken vanuit haar hart in plaats van met haar hoofd en wat het haar gebracht heeft.

Wil je weten hoe zij haar gezinservaring hiervoor gebruikt en welke opleiding Wietske gevolgd heeft waardoor ze nu haar eigen coachpraktijk voor mensen met autisme is gestart? Bekijk dan deze video.

Wil jij ook gecertificeerd autismecoach worden?

We gaan graag met je in gesprek!

Vraag gerust een strategiegeprek aan. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, nemen we je mogelijkheden en kansen door om een succesvolle autismecoach te worden en een goedlopende praktijk te creëren of te laten groeien.